Στη δικαιοσύνη για τις χυδαίες αναρτήσεις

Στη δικαιοσύνη για τις χυδαίες αναρτήσεις: Στη δικαιοσύνη για τις χυδαίες αναρτήσεις προσφεύγει η οικογένεια της φοιτήτριας

Στη δικαιοσύνη, για τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media εις βάρος της 21χρονης φοιτήτριας, προσφεύγει η πολιτική αγωγή της οικογένειας Τοπαλίδη.

«Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογένειας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στις κατάπτυστες αναρτήσεις, που προσβάλουν τη μνήμη της 21χρονης φοιτήτριας, αναφέρθηκε -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο δικηγόρος Σάββας Παυλίδης.

«Η δολοφονία είναι μια πράξη βίαιη και κατακριτέα» είπε, τονίζοντας ότι η προσπάθεια από κάποιους να δικαιολογηθεί και μάλιστα με ψεύδη είναι απαράδεκτη.

Η αισχρή ανάρτηση

Ο υποψήφιος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ρόδο και στέλεχος της ΝΔ, Π.Ε., που φέρεται να προχώρησε σε αισχρή ανάρτηση για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, ενοχοποιεί το θύμα γράφοντας πως «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες».

Μετά τον σάλο που ακολούθησε τις δηλώσεις του, το στέλεχος της ΝΔ έσπευσε να διαγράψει την ανάρτηση αλλά και το προφίλ του συνολικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο συγκεκριμένος φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα, που μεταξύ κι άλλων, προχώρησαν σε εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Νταής εξανάγκασε τη γυναίκα του να περπατήσει γυμνή στους δρόμους!!!

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, tvxs.gr

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Must εξετάσεις αίματος για κάθε 50άρη
Must εξετάσεις αίματος για κάθε 50άρη
Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε
Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε
Αρέσει σε %d bloggers: