Προσπάθεια φίμωσης του cretadrive.gr: Το τελευταίο διάστημα λοιπόν γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας και της φωνής του site μας… cretadrive.gr.

Προφανώς η κοινοποίηση της κατάστασης που συμβαίνει στην χώρα και της αριστείας του τσίρκου του Μητσοτάκη σε μια σειρά από θέματα (τεράστια fail στην εξωτερική πολιτική, επενδύσεις που πάνε άπατες και φεύγουν, εφιάλτης της ανεργίας που δείχνει να επιστρέφει, πτώση σε εξαγωγές και βιομηχανική παραγωγή, πτώση του λιανικού τζίρου, πτώση στον τουρισμό, σκοταδισμός στην παιδεία, διάλυση της υγείας, και το τρολάρισμα για τις διακοπές του τουρίστα Κυριάκου κλπ) ενοχλεί κάποιους!!!

Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά από πάρα πολλές επιθέσεις hacking στον server του site μας, αλλά και προσπάθεια κλοπής των κωδικών εισόδου μας σε gmail και facebook accounts, τελικά μετά από μαζικά report κατάφεραν να μπλοκάρουν την εμφάνιση του domain μας (ως abusive, LoL) στο Facebook και έτσι δεν μπορούμε πλέον να κοινοποιήσουμε τίποτα από το cretadrive.gr στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook.

Να τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι εμείς πέραν του ότι τους γράφουμε εκεί που πρέπει, βρισκόμαστε ήδη σε επίσημη επικοινωνία με το Facebook για να αρθεί αυτή η φίμωση που κάποιοι θέλουν να μας επιβάλουν!!!

Συνεχίζουμε κανονικά, ο “μητσοτακισμός” δεν θα περάσει!!!
Τα φιλιά μου, αγάπη μόνο!!!

Α, να τους αφιερώσουμε βέβαια και ένα στιγμιαίο screenshot από το google analytics… διότι παρά την προσπάθεια φίμωσης εμείς συνεχίζουμε να σπάμε το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ επισκέψεων.

Έτσι ακριβώς θα σπάσουμε και την “σιωπή”, με πάταγο… In your face… loosers!!!

Παραθέτουμε στην συνέχεια και μερικά από τα τελευταία άρθρα μας που φαίνεται ότι ενόχλησαν αρκετά!!!

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
5 τροφές που κατατροπώνουν το λίπος
5 τροφές που κατατροπώνουν το λίπος
Το τονωτικό ποτό που καταπολεμά τις ιώσεις
Το τονωτικό ποτό που καταπολεμά τις ιώσεις
Ο φόβος των επιστημόνων για την εξέλιξη του ιού
Ο φόβος των επιστημόνων για την εξέλιξη του ιού
Αρέσει σε %d bloggers: