Πούλησαν το καλοκαίρι για την ρύθμιση χρέους

Πούλησαν το καλοκαίρι για την ρύθμιση χρέους: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τι λέει η ΕΜΥ;

Ο Τσίπρας πούλησε το καλοκαίρι για να πάρει ρύθμιση στο χρέος και να φορέσει γραβάτα, τι άλλο μας κρύβουν πέρα από την διαπραγμάτευση που κόστισε 300δις και το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Το παραπάνω άνετα θα μπορούσε να αποτελεί μια ακόμα από τις γνωστές “ειδήσεις” που κυκλοφορούν στην χώρα που ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών της πιστεύει ότι μας ψεκάζουν ή ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό!!!

Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν σήμερα τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Αύριο Τετάρτη, θα επηρεαστούν τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Την Πέμπτη, θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν πρόσκαιρα η Θεσσαλία.

Χρήσιμα tips για οδήγηση στη βροχή…

Advertisements

Related Posts

Ουραγός στα πακέτα διάσωσης η Ελλάδα
Ουραγός στα πακέτα διάσωσης η Ελλάδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Αρέσει σε %d bloggers: