Ποιοι δεν χρειάζονται αίτηση για κοινωνικό μέρισμα

Ποιοι δεν χρειάζονται αίτηση για κοινωνικό μέρισμα;

Ποιοι δεν χρειάζονται αίτηση για κοινωνικό μέρισμα; Δείτε για ποιους δικαιούχους δεν απαιτείται υποβολή αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα

Η ακριβής ημέρα και ώρα έναρξης και λήξης λειτουργίας της εφαρμογής koinonikomerisma.gr θα ανακοινωθεί σύντομα με πιθανή ημερομηνία την Παρασκευή.

Για τους άνω των 70 ετών που λαμβάνουν σύνταξη ή το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, η αίτηση θα δημιουργηθεί αυτόματα και το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στο λογαριασμό στον οποίο καταβάλλεται η σύνταξη ή το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Το παραπάνω αφορά νοικοκυριά που αποτελούνται από ένα μόνο άτομο ή από ένα ζευγάρι. Δεν ισχύει όταν στο νοικοκυριό υπάρχουν και άλλα μέλη.

Για την υποστήριξη της εφαρμογής του κοινωνικού μερίσματος οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων: https://www.koinonikomerisma.gr/Home/Info.

Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει ότι το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Έρχεται και νέο κοινωνικό μέρισμα
Έρχεται και νέο κοινωνικό μέρισμα
Αυξάνεται κατά 80 εκ. ευρώ το κοινωνικό μέρισμα
Αυξάνεται κατά 80 εκ. ευρώ το κοινωνικό μέρισμα
Κλείνει η εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα
Κλείνει η εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα
Η ανάπτυξη θα συνεχιστεί και το 2019
Η ανάπτυξη θα συνεχιστεί και το 2019
Αρέσει σε %d bloggers: