Παρατάθηκε η προθεσμία για παιδικούς σταθμούς

Παρατάθηκε η προθεσμία για παιδικούς σταθμούς: Παράταση μέχρι τις 6 Ιουλίου στην προθεσμία αιτήσεων για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Παρατείνεται κατά τρεις ημέρες η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για τη φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, Θεόδωρου Γκοτσόπουλου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς παρατείνεται έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 6 Ιουλίου.

Μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου λοιπόν που θα είναι η νέα καταληκτική προθεσμία για όσους γονείς θέλουν να συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο paidikoi.eetaa.gr ενώ μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχουν στείλει και τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση υπογεγραμμένη ταχυδρομικά ή με κούριερ.

95 εκατ. ευρώ μοιράζει το Υπουργείο Εσωτερικών σε 17.000 παιδικούς σταθμούς

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει 95 εκατομμύρια ευρώ στους 325 δήμους για να αναβαθμίσουν 17.000 παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν ήδη. Προβλέπεται η κατανομή της χρηματοδότησης να γίνει με μέγιστο ποσό τα 50 χιλιάδες ευρώ ανά παιδικό σταθμό.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί 2018 – 2019

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πανηγύρια της ΝΔ για τα voucher του ΣΥΡΙΖΑ
Πανηγύρια της ΝΔ για τα voucher του ΣΥΡΙΖΑ
155.000 παιδιά δωρεάν σε παιδικούς σταθμούς
155.000 παιδιά δωρεάν σε παιδικούς σταθμούς
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς;
Online τα αποτελέσματα για τους παιδικούς
Online τα αποτελέσματα για τους παιδικούς
Αρέσει σε %d bloggers: