Παίζουν και με την δημόσια υγεία στον ΣΚΑΙ!!!

Στον ΣΚΑΙ έβγαλαν στον αέρα τον διαχειριστή της μεγαλύτερης αντιεμβολιαστικής ομάδας. Οι άνθρωποι πέρα από εργολάβοι fake news γίνονται επικίνδυνοι και για την δημόσια υγεία!!!

Σε εκπομπή του γνωστού πλέον για την κατασκευή και διασπορά ψευδών ειδήσεων ΣΚΑΙ παρουσιάστηκε και ο διαχειριστής της μεγαλύτερης αντιεμβολιαστικής ομάδας, Γιώργος Γαβράς.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν δήθεν επιστημονικές απόψεις σε συνδυασμό με μεγάλες παραποιήσεις δεδομένων περί της σύστασης και της επικινδυνότητας των εμβολίων.

Ανάφερε ότι «Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται να έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες υγιεινής τα τελευταία χρόνια, να υπάρχουν τα εμβόλια και να έχουμε τραγικά ραγδαίες αυξήσεις σε παιδικό καρκίνο, σε καρκίνο γενικά, σε θέματα αυτισμού;»

Ούτε ο καρκίνος, ούτε και ο αυτισμός έχουν κάποια σχέση με τον παιδικό εμβολιασμό!!!

Επίσης σύμφωνα με τον κύριο Γαβρά υπάρχουν γιατροί που συνιστούν να γίνονται επιλεκτικά εμβόλια ή να γίνονται τα εμβόλια σε μεγαλύτερη ηλικία λέγοντας μάλιστα πως στους 12 μήνες δεν έχει «χτιστεί» ακόμα το ανοσοποιητικό σύστημα ενός παιδιού για να αντέξει τον εμβολιασμό. Σε αυτό τον ισχυρισμό μάλιστα συμφώνησε και ο δημοσιογράφος κ. Οικονόμου!!! 

Το πότε γίνονται τα εμβόλια δεν είναι τυχαίες ημερομηνίες που βολεύουν απλά τους παιδίατρους. Αυτές οι περίοδοι προγραμματίζονται κατάλληλα έτσι ώστε να δίνουν στα παιδιά την απαραίτητη προστασία στη κατάλληλη χρονική περίοδο ανάπτυξης τους.

Δηλώσεις όπως αυτές του κύριου Γαβρά είναι επικίνδυνες, τουλάχιστον, για την υγεία μικρών παιδιών λόγω κυρίως ελλιπώς ενημερωμένων γονιών.

Επικίνδυνη όμως και η συμμετοχή των δημοσιογράφων αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ, ο οποίος έχει “πιαστεί” το τελευταίο διάστημα ουκ ολίγες φορές να μεταδίδει ή ακόμα και να κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις.

Για ένα θέμα όμως τόσο σοβαρό, όσο είναι η δημόσια υγεία και μάλιστα η υγεία μικρών παιδιών, αυτή η συμμετοχή του ΣΚΑΙ είναι άκρως επικίνδυνη και θεωρούμε μάλιστα ότι ξεπερνά κάθε όριο, ειδικά δε αν λάβουμε υπόψιν μας και το γεγονός ότι γίνεται εν μέσω περιόδου έξαρσης εξαφανισμένων νόσων, όπως της ιλαράς, εξαιτίας αυτού ακριβώς του αντιεμβολιαστικού κινήματος που παρουσίασε στην εκπομπή του!!!

Related Posts

Καμίνι η Ελλάδα την Τρίτη
Καμίνι η Ελλάδα την Τρίτη
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Συνεχίζουν να αυξάνονται οι ελληνικές εξαγωγές
Συνεχίζουν να αυξάνονται οι ελληνικές εξαγωγές
Καταιγίδα φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι το Γενάρη
Καταιγίδα φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι το Γενάρη
Αρέσει σε %d bloggers: