Να ελεγχθούν όσοι υπονομεύουν την αξία του εμβολιασμού

Να ελεγχθούν όσοι υπονομεύουν την αξία του εμβολιασμού

Να ελεγχθούν όσοι υπονομεύουν την αξία του εμβολιασμού: Να ελεγχθούν πειθαρχικά όσοι υπονομεύουν με αναρτήσεις στο διαδίκτυο την αξία του εμβολιασμού!!!

Να ελεγχθούν πειθαρχικά όσοι ελαφρά τη καρδία υπονομεύουν με αναρτήσεις στο διαδίκτυο την αξία του εμβολιασμού ζήτησε μέσω του News 24/7 στους 88,6 ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης, Πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Παρ’ ότι, όπως είπε, είναι ανεφάρμοστο το να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός, ωστόσο τόνισε τη σημασία του, διευκρινίζοντας ότι ο καταλληλότερος χρόνος είναι μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Συνέστησε ψυχραιμία και είπε ότι πέρυσι το 95% των εμβολίων έγιναν στα φαρμακεία χωρίς να επιβαρύνονται τα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσιάδη, η τιμή του εμβολίου κυμαίνεται στα 12 με 13 ευρώ, εκτός και αν συνταγογραφηθεί από τον ΕΟΠΥΥ οπότε είναι δωρεάν.

Άσκησε κριτική στο Υπουργείο που εντός Φλεβάρη προμηθεύεται νέα εμβόλια λόγω εξάντλησης των προηγουμένων. “Κάθε χρόνο, την ίδια περίοδο, έχουμε τα ίδια προβλήματα και τα ίδια δημοσιεύματα” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “κάθε χρόνο κάνουμε την ίδια συζήτηση, από τη γρίπη μέχρι τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες”.

“Τρέχουμε να βρούμε εμβόλια αυτή την περίοδο” συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση εμβολιασμού τώρα, τα αντισώματα θα λειτουργήσουν μετά από 2-3 εβδομάδες.

Ασυνείδητοι γιατροί στην Κρήτη πολέμιοι των εμβολιασμών

Related Posts

Οι δεξιότητες που αναζητούν οι εταιρείες
Οι δεξιότητες που αναζητούν οι εταιρείες
Η απόλυση αρρωσταίνει και όσους δεν απολύονται
Η απόλυση αρρωσταίνει και όσους δεν απολύονται
Η μάστιγα των videogames - social media
Η μάστιγα των videogames – social media
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: