Μετά από 29 χρόνια Mega τέλος

Μετά από 29 χρόνια Mega τέλος: Μετά από 29 χρόνια ήρθε η στιγμή που έπεσε το σήμα του Mega…

Oι εργαζόμενοι του σταθμού επέλεξαν να αποχαιρετήσουν το κοινό από τις 9 το βράδυ με σειρές που αγαπήθηκαν πολύ, όπως «Οι Τρεις Χάριτες», «Το Δις Εξαμαρτείν» και «Οι Απαράδεκτοι».

Ο Νίκος Παππάς είχε ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αναφέροντας ρητά ότι «σύμφωνα με το νόμο, μετά την καταβολή της πρώτης δόσης για τις νέες άδειες, το ΕΣΡ οφείλει να ρίξει μαύρο σε όσους δεν έχουν αδειοδοτηθεί».

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκάλεσε αίσθηση με την κίνησή του να διεκδικήσει την έκτη άδεια, ενώ λίγο διάστημα πριν δεν έκανε το ίδιο ώστε να δώσει ζωή και λύση στο πρόβλημα του Mega.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Από τη στιγμή που το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές του σταθμού και των εργαζομένων, με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση του ΕΣΡ με την οποία διατάχθηκε ο τερματισμός της λειτουργίας του, το «λουκέτο» στο σταθμό ήταν μονόδρομος….

Ακόμη να αναφερθεί ότι οι πιστώτριες τράπεζες έχουν καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση για την υπαγωγή του Mega σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου. Αν γίνει δεκτή, ο ειδικός διαχειριστής θα αποτιμήσει ποια «κομμάτια» του καναλιού θα πωληθούν και θα ελέγξει τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους.

Τα περιουσιακά στοιχεία, λοιπόν, του Mega μετατρέπονται σε θήραμα για τους καναλάρχες της τηλεοπτικής αγοράς, με την ταινιοθήκη του σταθμού να φαίνεται ότι ενδιαφέρει τους περισσότερους από τους «κυνηγούς» των media. Το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί εκεί, αλλά και στις κινήσεις των έξι παικτών του τηλεοπτικού τοπίου.

Μετά από 29 χρόνια Mega τέλος

Η στιγμή που έπεσε το σήμα του καναλιού. Στην οθόνη ο Βλάσσης, το «Αστροπελέκι» και ο «Γιάννης» των «Απαράδεκτων»

Καλά και συγκινητικά όλα αυτά… όμως ας θυμίσουμε και τις χαρακτηριστικότερες στιγμές χυδαιότητας του Mega στο βίντεο που ακολουθεί…

Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA

Advertisements

Related Posts

Προσπάθεια φίμωσης του cretadrive.gr
Προσπάθεια φίμωσης του cretadrive.gr
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Την πέθανε στο Facebook για να της αρπάξει τον άνδρα
Την πέθανε στο Facebook για να της αρπάξει τον άνδρα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: