Λιμενικός καταγγέλλει το ΣΚΑΙ για αισχρή παραπληροφόρηση

Λιμενικός καταγγέλλει το ΣΚΑΙ για αισχρή παραπληροφόρηση

Λιμενικός καταγγέλλει το ΣΚΑΙ για αισχρή παραπληροφόρηση: Λιμενικός καταγγέλλει τον ΣΚΑΪ: Πήρε τα δικά μου βίντεο και παρουσίασε τους λιμενικούς ως ιδιώτες!!!

Σε μια καταγγελία κατά του ΣΚΑΪ προχώρησε ο λιμενικός Νίκος Καράμπου, υποστηρίζοντας ότι το κανάλι πήρε χωρίς άδεια τα δικά του βίντεο από διασώσεις πυρόπληκτων, ενώ παράλληλα παρουσίασε τους λιμενικούς ως ιδιώτες “την ώρα που οι λιμενικοί απλά κοιτούσαν”… 

Στη σχετική ανάρτησή του στο Facebook προς το Λιμενικό Σώμα, ο Νίκος Καράμπου αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΚΑΪ έχει πάρει δικά μου βίντεο από διασώσεις, χωρίς την άδεια μου και τα παρουσιάζει ως διασώσεις ιδιωτών, ενώ στο σκάφος είναι οι συνάδελφοι μου. Και παρουσιάζει το ΛΣ εκείνη την ώρα ως απλούς παρατηρητές.

Αν υπάρχει συνδικαλιστής συνάδελφος ή κάποιος από το υπουργείο παρακαλώ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γιατί θα βγω χωρίς άδεια και θα μιλήσω. Οι συνάδελφοι μου ξέρουν αν θα το κάνω ή όχι.

Δεν γίνεται να μας προσβάλει ο κάθε δημοσιογράφος κάνοντας αντιπολίτευση στις πλάτες των νεκρών».

Ενώ συνεχίζοντας και σε δεύτερο του post αναφέρει τα παρακάτω:

“Συνάδελφοι το πρώτο βίντεο είναι στις 5. 30…. Είναι το λιμενικό καταφύγιο στο λιμάνι Ραφήνας. Έχουν ΉΔΗ επιχειρήσει με τα πολιτικά στη μικρή βάρκα ο κύριος Γερακακης διοικητής προσωπικού, οι ΚΕΑΤΖΗΔΕΣ και μπαίνω και εγώ σε άλλο σκάφος. Στο διπλανό που βλέπετε το ΛΣ 115, είναι οι πρώτοι διασωθέντες στην καμπίνα, φαίνεται μια γυναίκα. Ειδικά οι συναδελφοι στην πρώτη βάρκα όπως βλέπετε είναι βρεγμένοι ως το κόκκαλο. Η απόδειξη της ώρας είναι τα επόμενα δύο βίντεο που δείχνουν στο βάθος το λιμενικό καταφύγιο από απόσταση 100 μέτρων να καίγεται μισή ώρα αργότερα και ενώ έχω βγει με σκάφος από την άλλη πλευρά του λιμανιού. Το λιμεναρχείο έκανε ΆΜΕΣΗ ΕΠΈΜΒΑΣΗ. Ας τα δείξει κάποιος που έχει τα μέσα. Μας προσβάλουν για να κάνουν κομματικά παιχνίδια”.

 

Εργαζόμενος του ΛΣ ξεσπά με την προπαγάνδα των ΜΜΕ

Οι κατηγορίες για τη διάσωση των πυρόπληκτων στο κενό

Ο Πορτοσάλτε κάθε φορά το πάει και πιο κάτω

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Οι Έλληνες συνταξιούχοι καλοπερνάνε
Οι Έλληνες συνταξιούχοι καλοπερνάνε
Αυξήσεις συντάξεων για λίγους
Αυξήσεις συντάξεων για λίγους
Μέχρι πότε οι ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις
Μέχρι πότε οι ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις;
Καλοπληρώνονται οι σερίφηδες του ελληνικού Facebook
Καλοπληρώνονται οι σερίφηδες του ελληνικού Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: