Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε

Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε

Κάντε ανακύκλωση αλλιώς πλερώστε: Κάντε ανακύκλωση αλλιώς έρχονται τσουχτερά πρόστιμα λέει ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

Έκκληση στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους, να ανακυκλώνουν τα απορρίμματα ώστε η χώρα να αποφύγει τα πρόστιμα προς την ΕΕ, απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος προήδρευσε σε σύσκεψη με τους δημάρχους και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου.

«Θέλω να απευθύνω μια έκκληση σε κάθε νοικοκυριό και σε κάθε οικογένεια και θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, γιατί πιστεύω ότι αυτό το πρόβλημα θα το λύσουμε αν ακούσουμε τα παιδιά μας, τα παιδιά μας που έχουν πολύ ισχυρή περιβαλλοντική ευαισθησία και συνείδηση και μας λένε ότι πρέπει να ανακυκλώνουμε τα σκουπίδια που παράγουμε μέσα σε κάθε νοικοκυριό. Θέλω να παρακαλέσω γι’ αυτό. Πρέπει όλοι να συνδράμουμε γιατί από 1/1/2020 θα αρχίσουμε να πληρώνουμε πρόστιμα. Και τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Στη σύσκεψη εξετάσθηκαν προβλήματα των δήμων και της περιφέρειας Ηπείρου και αναζητήθηκαν τρόποι επίλυσής τους με τη συμβολή του υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος που προσφέρεται για συνεργασίες των δημοτικών παρατάξεων, καθώς όπως σημείωσε, «δεν μπορεί οι κομματικές τοποθετήσεις ή άλλες προσωπικές ιδιοτέλειες να γίνονται αιτία να μη συνεργάζονται και να μη συνενώνονται οι παρατάξεις».

Μόνο στα… λόγια η ανακύκλωση σκουπιδιών στην Ελλάδα

Βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 εμφανίζονται υπάλληλοι καθαριότητας, να πετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά σε κοινά απορριμματοφόρα.

Εκατομμύρια ευρώ χάνει κάθε χρόνο η χώρα μας από τα ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους

Μετανάστες, Ρομά ή ακόμη και άνεργοι αδειάζουν καθημερινά, τους κάδους ανακύκλωσης και ότι μαζεύουν το πωλούν σε παράνομες μάντρες. Αυτοψία με την κάμερα του ΑΝΤ1.

SOS για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα

Advertisements

Related Posts

Η κυβέρνηση διαλύει ωράρια και πρόστιμα
Η κυβέρνηση διαλύει ωράρια και πρόστιμα
Τα ψιλά γράμματα του νέου ασφαλιστικού
Τα ψιλά γράμματα του νέου ασφαλιστικού
ΝΔ ο οδοστρωτήρας της αγοράς εργασίας
ΝΔ ο οδοστρωτήρας της αγοράς εργασίας
Τους νοιάζει μόνο η πελατεία των κολεγίων
Τους νοιάζει μόνο η πελατεία των κολεγίων
Αρέσει σε %d bloggers: