Άδικη η κριτική για την συμμετοχή των ΕΔ στις φωτιές

Άδικη η κριτική για την συμμετοχή των ΕΔ στις φωτιές: Το να λένε κάποιοι ότι δεν υπήρξε παρουσία των ΕΔ στις φονικές πυρκαγιές στην Αττική είναι παράλογο

Το να λένε κάποιοι ότι δεν υπήρξε παρουσία των ΕΔ στην καταστροφή της ανατολικής Αττικής εκτός βέβαια από παράδοξο είναι και εντελώς παράλογο, μιας και η παρουσία τους και οι αποστολές που εκτέλεσαν έχουν καταγραφεί ακόμη και σε βίντεο που δίνονται στην δημοσιότητα σταδιακά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμη και λάθος πληροφόρηση να έχουν κάποιοι, δεν δικαιολογούνται να επιμένουν ακόμα στο ίδιο λάθος.

Η κόντρα αυτή μάλιστα έφτασε στο αποκορύφωμα της με τον -ας πούμε- δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος ρωτά γιατί δεν βρέθηκε στην περιοχή της καταστροφής έστω ένα ελικόπτερο “απ΄ αυτά που χρησιμοποιεί ο Καμμένος”.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην περιοχή βρέθηκαν πολλά ελικόπτερα, τα οποία αν δεν είχαν βρεθεί θα είχαμε ακόμη περισσότερους νεκρούς στη θάλασσα. Αν τα Seahawk δεν φώτιζαν την περιοχή με τους προβολείς τους, δύσκολα θα εντοπίζονταν οι πολίτες που τα ρεύματα είχαν παρασύρει ακόμη 4,5 μίλια από την ακτή.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν ανήκουν σε κανέναν υπουργό Άμυνας βεβαίως, οπότε αν κάποιος θέλει να κάνει κριτική στον ίδιο τον Υπουργό ας κάνει την κριτική του χωρίς να χρησιμοποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον αξίζουν τα συγχαρητήρια μας διότι επιχείρησαν κάτω από πραγματικά ακραίες συνθήκες.

Ο ΥΕΘΑ τα “έχωσε” στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, ανεβάζοντας στο twitter σχόλιο που συνοδεύει με το βίντεο που δείχνει την εμπλοκή των ΕΔ…

Kαι ο -ας πούμε- δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε απάντησε, επιμένοντας στην άποψή του ότι στον τόπο της τραγωδίας δεν βρέθηκε ούτε ένα ελικόπτερο… ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και μάλιστα από τους πιο άθλιους…

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι τα ελικόπτερα που κάποιοι ψάχνουν να βρουν και αναρωτιούνται “που ήταν στις πυρκαγιές”, τα είδε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζ. Πάϊατ. Ο οποίος εκφράζει με μηνύματά του στο twitter τον σεβασμό του στους χειριστές των εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων που έδωσαν δύσκολη και ριψοκίνδυνη μάχη…

Θαυμασμός για το έργο και την προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων και εν τέλη του ίδιου του κρατικού μηχανισμού από τον Πρέσβη μιας ξένης χώρας, και μάλιστα των ΗΠΑ, και αμφισβήτηση από τους… “δικούς μας”!!!

Ελεεινές συκοφαντίες ΠΟΕΔΗΝ για Ένοπλες Δυνάμεις

Εικόνες από τα Canadair που κόβουν την ανάσα

Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Τέλος η 13η σύνταξη
Τέλος η 13η σύνταξη
Υπηρεσίες με ένα κλικ για οδηγούς
Υπηρεσίες με ένα κλικ για οδηγούς
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: