Τα Nissan 3E θα παρουσιαστούν σε μορφή πρωτοτύπου στην έκθεση του Τόκιο…

Ένα νέο gadget θα παρουσιάσει η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Η συσκευή 3E της Nissan είναι σε μορφή γυαλιών και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να συνδεθεί και να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να ανταλλάξει δεδομένα και πληροφορίες με άλλους χρήστες γυαλιών 3E, να τραβήξει φωτογραφία το κάδρο που βλέπει και άλλα πολλά.

Η νέα αυτή συσκευή βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του πρωτότυπου, ενώ σε περίπτωση που η Nissan σκεφτεί να την βγάλει στην παραγωγή θα πρέπει να δει πως θα αντιμετωπίσει τα νομικά προβλήματα που προκύπτουν. Εάν θυμάστε, η Google έχει δεχθεί απαγόρευση για την χρήση των google glasses εν ώρα οδήγησης, ενώ ήδη ένας χρήστης έχει δεχθεί πρόστιμο.

Βέβαια, η ιαπωνική εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με gadget, καθώς πριν μερικούς μήνες μας είχε παρουσιάσει το smartwatch της Nismo που παρέχει πληροφορίες στον οδηγό, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για τα βιομετρικά δεδομένα του.

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”NISSAN 3E birth” lightbox=”true” title=”NISSAN 3E birth” url=”http://www.youtube.com/watch?v=ln99yGN1Y0w”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Πιο δύσκολη η απογείωση των αεροπλάνων
Πιο δύσκολη η απογείωση των αεροπλάνων
Το μέλλον της ναυσιπλοΐας
Το μέλλον της ναυσιπλοΐας
Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
Αρέσει σε %d bloggers: