Βρες δουλειά στην easyJet!!!

Η easyJet προσλαμβάνει 200 άτομα σε όλη την Ευρώπη… 

H easyJet ανοίγει τα φτερά της για να υποδεχτεί νέους πιλότους για το 2014. Συγκεκριμένα, πρόκειται να προσλάβει 200 άτομα με προοπτική μακροχρόνιας καριέρας στην εταιρεία, μετά την προσθήκη νέων προορισμών στο πτητικό της πρόγραμμα, αυτών της Ρωσίας και της Νορβηγίας.

Οι θέσεις θα καλυφθούν από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας. Αφορά πιλότους που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότοι που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά επιθυμούν να ξεκινήσουν νέα καριέρα στην easyJet.

Οι νέες θέσεις που θα αφορούν τις βάσεις της easyJet σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω του site careers.easyJet.com και εάν επιτύχουν, θα ξεκινήσουν την συνεργασία με την easyJet από το καλοκαίρι του 2014.

Από τους 200 νέους πιλότους κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της CTC Aviations και την CAE Parc Aviation. Εκεί, θα αποκτούν πρόσθετή εμπειρία και ώρες πτήσης, πριν ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία.

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Αρέσει σε %d bloggers: