Αυξάνει την εφαρμογή του Cylinder on Demand στα μοντέλα της η VW…

Οι τρεις κινητήρες που ήδη έχουν το σύστημα Cylinder on Demand, δίνουν στατιστικά περιορισμού της κατανάλωσης που είναι εντυπωσιακά.

Η μείωση της κατανάλωσης έως και 20% σε σχέση με τον ίδιο κινητήρα χωρίς το COD, είναι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον όμιλο VW.

Ήδη η εφαρμογή του συστήματος στον τετρακύλινδρο σε σειρά των 1,4 λίτρων, όπως και στο V8 TFSI των 4 λίτρων αλλά και τον W12 FSI των 6,3 λίτρων θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη, μιας και τα νούμερα κατανάλωσης αλλά και εκπομπών ρύπων είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Η ευελιξία του συστήματος που απενεργοποιεί τους μισούς κυλίνδρους του κινητήρα προς όφελος της οικονομίας όταν δεν απαιτείται η πλήρης ισχύς του από τον οδηγό, είναι αυτή που επιτρέπει στον όμιλο VW να θέλει να επεκτείνει την εφαρμογή του και σε άλλα μηχανικά σύνολα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Volkswagen cylinder deactivation technology on 4-cylinder engine introduced” lightbox=”true” title=”Volkswagen cylinder deactivation technology on 4-cylinder engine introduced” url=”http://www.youtube.com/watch?v=yxjGTBF-dVY”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Το Facebook δέχεται περισσότερους φόρους και κανόνες
Το Facebook δέχεται περισσότερους φόρους και κανόνες
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Ο Jeff Bezos αγόρασε το Warner Estate
Ρεκόρ για την αιολική ενέργεια το 2019
Ρεκόρ για την αιολική ενέργεια το 2019
Νέα μάστιγα οι ρομαντικοί κυβερνοαπατεώνες
Νέα μάστιγα οι ρομαντικοί κυβερνοαπατεώνες
Αρέσει σε %d bloggers: