VIP καταστάσεις στο Forza Horizon

Η Turn 10 Studios ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το VIP membership program του Forza Horizon… 

Το «Forza Horizon» VIP program πρόκειται για ένα αποκλειστικό εισιτήριο για νέα επίπεδα σε περιεχόμενο, ενθουσιασμό και πρόσβαση στα μεγαλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια αυτού του φθινοπώρου. Το VIP membership περιλαμβάνεται στη συσκευασία του Limited Collector’s Edition του “Forza Horizon” και περιέχει πραγματικά αποκλειστικό περιεχόμενο:

· 2012 Audi R8 GT Spyder – Πηγαίνοντας topless με ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι παράνομο σε μερικά μέρη, απλά δοκιμάστε το και ζήστε τη δράση. Το R8 GT Spyder έχει αρκετή ιπποδύναμη για να «φάει τη σκόνη» του σε όποιον επιχειρήσει να πιάσει την ταχύτητά του!

· 2011 Koenigsegg Agera – Η Agera είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οχήματα των σημερινών τύπων hypercar. Έχει σίγουρα την απαραίτητη ιπποδύναμη 940 ίππων, διπλό turbo και 5λιτρο V8. Με τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 260mph και υπο-τριών δευτερολέπτων 0-60 mph τη φορά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την απόδοσή του.

· 2011 Lamborghini Sesto Elemento – Πολύπλευρο σαν ένα διαμάντι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Sesto Elemento δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στο δρόμο – ακόμα και με άλλα Lamborghinis. Sesto element είναι το «έκτο στοιχείο» στα ιταλικά, ή αλλιώς ο άνθρακας, μια ένδειξη ότι το σώμα αποτελείται εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα.

· 2012 Pagani Huayra – Όταν κάποιος σκέφτεται τα αυτοκίνητα της Pagani, είναι λογικό να σκεφτούμε τη δεξιοτεχνία, τις επιδόσεις και τα ιδεώδη για την ομορφιά της αυτοκίνησης. Το Huayra πήρε πολύ χρόνο για την παραγωγή του καθώς ο σχεδιαστής του, Horacio Pagain άρχισε να δουλεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το 2003. Αλλά όπως συμβαίνει σε όλα τα έργα τέχνης – είτε αυτοκίνητο, είτε άλλο αντικείμενο- η πραγματική ομορφιά θέλει το χρόνο της.

· 2011 RUF Rt 12 R – Ξεκινώντας με το παραδοσιακό λευκό 911, η RUF αναδημιουργεί εντελώς ή αντικαθιστά το υπόλοιπο από τα εξαρτήματα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: 730 ίπποι, 693 ft-lbs ροπή, αρκετή ώστε να ανταγωνιστεί τα πιο δυνατά supercars. Ενώ το R μπορεί να κάνει πράγματα που λίγα αμάξια μπορούν, το κάνει με ακρίβεια και χωρίς «θόρυβο». Ένας έμπειρος οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει το αμάξι ως ένα ιδανικό αγωνιστικό εργαλείο.

forza-horizon-595

Επίσης , τα VIP μέλη του “Forza Horizon” θα έχουν κσι τα ακόλουθα προνόμια:

· Ειδική αναγνώριση από την κοινότητα ως VIP member με VIP απεικόνιση στο Gamertag του «Forza Horizon»

· VIP Rivals Mode Events: τα VIP members θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά Rivals Mode events του “Forza Horizon”

· Αποκλειστικά in-game δώρα από το Forza Motorsport community team

· Expanded Storefront: τα VIP members λαμβάνουν επιπλέον slots με πράγματα όπως φωτογραφίες, χρηματολογία, βίντεο κοκ.

· Expanded MyForza Gallery Space: οι VIP μπορούν να αποθηκεύσουν δύο επιπλέον βίντεο και/ή μεγάλες εικόνες στο MyForza Gallery του www.forzamotorsport.net

Advertisements

Related Posts

Δωρεάν το «Football Manager 2020»
Δωρεάν το «Football Manager 2020»
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame
Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame
Playstation και Xbox από Google
Playstation και Xbox από Google
Αρέσει σε %d bloggers: