Πόσο δυνατή είναι τελικά η Ferrari;

Πόσο δυνατή είναι τελικά η Ferrari; Πολύ… πιστεύουν στην Mercedes!!!

Η Mercedes νιώθει μετά από χρόνια να απειλείται και πάλι από μία άλλη ομάδα.

Τόσο ο Τότο Βολφ, όσο και οι Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ, συμφωνούν ότι εφέτος θα δοθεί πραγματική μάχη για τον τίτλο με αντίπαλο τη Ferrari.

F1-2016-to-be-Mercedes-vs.-Ferrari-Rosberg

Ο Χάμιλτον τόνισε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση της Mercedes στη Στουτγκάρδη, ότι “ειλικρινά πιστεύω, ότι θα έχουμε μία πραγματική μάχη. Η Ferrari κάλυψε όντως τη διαφορά. Αυτή είναι η άποψή μου”. Ο Βρετανός ανέφερε μεν, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για αξιόπιστα συμπεράσματα, όσον αφορά στην ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των δύο ομάδων, “όμως η Ferrari ήταν δυνατή στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και έχουν βελτιωθεί αισθητά από πέρυσι έως εφέτος”.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε πεπεισμένος, ότι θα δούμε μία ωραία μάχη και χαρούμενος, που η Mercedes αφήνει τους δύο οδηγούς της ελεύθερους, να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον. “Το θέλω εγώ, το θέλει και το άθλημα. Χαίρομαι πολύ ήδη από τώρα”, συμπλήρωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

f1-conclusions-headphones

Με τα λεγόμενα του οδηγού του, συμφώνησε και ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ. Ο Βολφ αναφέρθηκε στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, επεσήμανε την καλή εικόνα της Ferrari, η οποία “έκανε μερικούς πολύ ενδιαφέροντες γύρους” και αποκάλυψε, πως “έχουμε σημάδια, ότι το αυτοκίνητό τους είναι πολύ γρήγορο”.

Advertisements

Related Posts

Η πατέντα που άλλαξε τον κόσμο των παιχνιδιών
Η πατέντα που άλλαξε τον κόσμο των παιχνιδιών
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Το χρώμα του αυτοκινήτου δείχνει αν έχουμε κατάθλιψη
Το χρώμα του αυτοκινήτου δείχνει αν έχουμε κατάθλιψη
Αρέσει σε %d bloggers: