Φανατικός για διόδια στην Κρήτη ο Κεφαλογιάννης…

Φανατικός για διόδια στην Κρήτη ο Κεφαλογιάννης, από 1 έως 9 ευρώ η τιμή τους…

Μόνο με “βόμβα” μπορεί να παραλληλιστεί η τοποθέτηση του επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV” υπέρ την εγκατάστασης διοδίων στην Κρήτη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης όχι μόνο εμφανίστηκε ως φανατικός υπέρμαχος των διοδίων, αλλά και έστρεψε τα βέλη του στους πολέμιους, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Όπως τόνισε, “είμαι υπέρ του να γίνει το έργο. Ποιος θέλει υπηρεσίες χωρίς διόδια;”.

“Μην είμαστε λαϊκιστές”

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “αν είναι να πληρώσουμε ένα κομμάτι για να ολοκληρωθεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας, να το πληρώσουμε, μην είμαστε λαϊκιστές”.

Απαντώντας ακόμη πιο σκληρά στους επικριτές, σχολίασε ότι “στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν αντιδράσεις. Ωστόσο, για όσους αντιδρούν, αν και οι περισσότεροι ανήκουν στην Αριστερά, θα πρέπει να πάψουν να βλέπουν το δάχτυλο και να δουν το φεγγάρι. Με το λαϊκισμό φτάσαμε εδώ που είμαστε”.

“Τα περισσότερα θα καταβάλλονται από τουρίστες”

Φυσικά τέθηκε και το ζήτημα των οδηγών οι οποίοι θα περνούν όχι μια φορά την ημέρα, αλλά επανειλημμένα από τα διόδια – εφόσον αποφασιστεί η εγκατάστασή τους – για τους οποίους ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται έκπτωση, ενώ προσδιόρισε το αντίτιμο των διοδίων σε μονοψήφιο αριθμό (1-9 ευρώ).

Μάλιστα διευκρίνισε ότι οι Κρητικοί θα πληρώνουν από 10 έως 20% των διοδίων, αφού τα υπόλοιπα θα καταβάλλονται, όπως υποστήριξε, κυρίως από ξένους επισκέπτες.

Υπενθυμίζεται ότι στο ενδεχόμενο εγκατάστασης διοδίων από το υπουργείο είχε αναφερθεί ο περιφερειάρχης Κρήτης, ο οποίος είχε αντιταχθεί στην προοπτική, όπως και πολλοί ακόμη φορείς και μερίδα πολιτών.

Ζητάει χρηματοδότηση 1,5 δισ. ευρώ

Πάντως ο κ. Κεφαλογιάννης ζήτησε την χρηματοδότηση με 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης με γραπτή ερώτηση που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ένας φορτιστής για όλα τα κινητά
Ένας φορτιστής για όλα τα κινητά
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Το Facebook ψήφισε Τραμπ το 2016
Το Facebook ψήφισε Τραμπ το 2016
Αρέσει σε %d bloggers: