Μια ακόμα fail δημοσκόπηση…

Η δημοσκόπηση της αμφισβήτησης του ΣΥΡΙΖΑ, από τα φιλαράκια του Σαμαρά όμως… 

Μια ακόμα fail δημοσκόπηση, μαγειρεμένη φυσικά από τα φιλαράκια της ΝΔ και του Σαμαρά, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή. Η ταυτότητα της δημοσκόπησης είναι από την εταιρία Rass και πραγματοποιήθηκε για τον “Τύπο της Κυριακής” γνωστή εφημερίδα του “δεξιού” χώρου.

Και τι μας λέει αυτή η δημοσκόπηση; Μα τα γνωστά βέβαια… Αντώνης κερνά, Αντώνης πίνει!!! 

Πιο συγκεκριμένα, το 58,8% διαφωνεί με την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, ενώ το 49,8% θεωρεί ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία η χώρα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε κάτι χειρότερο από το Μνημόνιο.

Ναι είναι αυτό που έλεγαν πριν από τις εκλογές του 2012, ότι θα έρθουν οι Αριστεροί και θα μας πάρουν τα σπίτια, μόνο που η ΝΔ μαζί με το “σοσιαλιστικό” ΠΑΣΟΚ με ολίγον τι και από “Κουνέλι” θα ξεκινήσουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων, αφού πρώτα μας έχουν καταχρεώσει και έχουν μεταφέρει τα δικά τους χρέη, μαντέψτε σε ποιους…

Το 76,8% συμφωνεί με την άποψη του Μανώλη Γλέζου ότι το κόμμα του δεν έχει πειστική απάντηση στο ερώτημα πού θα βρει τα λεφτά για να εφαρμόσει όσα υπόσχεται στο πρόγραμμά του, ενώ το 73,4% δεν έχει πειστεί ότι η εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

 Η πραγματικότητα πάντως, για όσους ενδιαφέρονται είναι εντελώς αλλού, βγείτε στον δρόμο, εκεί που δεν τολμούν αυτοί οι καταλληλότεροι πολιτικοί να βγουν, και θα καταλάβετε…

Related Posts

Τι επιδόματα μοιράζει το ΥΠΟΙΚ
Τι επιδόματα μοιράζει το ΥΠΟΙΚ;
Ο ΣΕΒ φουρνίζει πίτσα για τους χαμηλόμισθους
Ο ΣΕΒ φουρνίζει πίτσα για τους χαμηλόμισθους
Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει νέο ασφαλιστικό
Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει νέο ασφαλιστικό
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Αρέσει σε %d bloggers: