Οι πιλότοι της Formula 1 πρωταγωνιστούν ως cartoon σε video game

Ένα video game που αναμένεται να καθηλώσει τους fans της Formula 1 κάθε ηλικίας θα βγει στην αγορά τον Νοέμβριο.

Πρόκειται για το «F1 Race Stars» το οποίο θα περιλαμβάνει αυθεντικά μονοθέσια και τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοφιλούς αθλήματος ως cartoon.

Στο εισαγωγικό video που καλείται να μας βάλει στο κλίμα βλέπουμε τους Alonso, Hamilton και Vettel σε μορφή cartoon να ετοιμάζονται να δώσουν τις δικές τους «μάχες» στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες που σταδιακά… μεταλλάσσονται.

F1 RACE STARS

Οι παίκτες καλούνται να οδηγήσουν τα μονοθέσια των «αστέρων» σε πίστες που ξαφνικά γίνονται… κάθετες, σε στροφές με περίεργη κλίση και να συλλέξουν τα μπόνους που θα τους παρουσιαστούν στην πορεία.

Ανάμεσα στις πίστες που θα μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε είναι και αυτές του Monaco και του Silverstone που για τις ανάγκες του video game έχουν υποστεί διάφορες διασκεδαστικές αλλαγές.

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”F1 RACE STARS” lightbox=”true” title=”F1 RACE STARS” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7WYugq0uuoI”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Ο Χάμιλτον κατέκτησε τον τίτλο στη F1
Ο Χάμιλτον κατέκτησε τον τίτλο στη F1
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Αν δεν έχει πίστα καρτ Ferrari το κρουαζιερόπλοιο
Αν δεν έχει πίστα καρτ Ferrari το κρουαζιερόπλοιο
Αρέσει σε %d bloggers: