Μπύρα χωρίς αλκοόλ ο νέος χορηγός για την ομάδα Honda HRC MotoGP 

Μία από τις πλουσιότερες ομάδες των MotoGP, η Honda HRC, αυξάνει τους πόρους της, ερχόμενη σε συμφωνία χορηγίας με την ισπανική ζυθοποιία Estrella Galicia.

Έτσι, οι RC213V θα φέρουν στο εξής το λογότυπο Estrella Galicia 0,0, προμοτάροντας τη μπύρα χωρίς αλκοόλ της εταιρείας, ένα προϊόν συμβατό με την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Το deal λέγεται πως προέκυψε κατά πάσα πιθανότητα χάρη στην παρουσία του Marc Marquez στην ομάδα. Ο Marquez είναι το “αύριο” των MotoGP και ως διάδοχος του Pedrosa προσελκύει ήδη τις ισπανικές εταιρείες που προβάλλονται μέσω των GP.

Η ισπανική ζυθοποιία δραστηριοποιείται για 3η χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, έχοντας υποστηρίξει στο παρελθόν τον Marquez στα 125 και την Moto2, αλλά και την ομάδα Monlau Competicion του Αλζαμόρα στην Moto3 (πρώην GP125) και το ισπανικό πρωτάθλημα CEV.

Οι πρώτες εικόνες των Dani Pedrosa και Marc Marquez με τα νέα λογότυπα στις στολές θα εμφανιστούν στις 24 Ιανουαρίου, κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην Μαδρίτη. Εκεί θα παρουσιαστεί και η RC213V του 2013 με όλα της τα πολεμικά χρώματα.

Στα πλαίσια της συμφωνίας, η Estrella Galicia θα είναι επίσης η επίσημη μπύρα στην τέντα φιλοξενίας του HRC στα paddock.

Είναι πολύ σημαντικό μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλες του τις μορφές να προβάλλονται αυτά τα σωστά πρότυπα. Γιατί πέρα από την διαφήμιση και το promo υπάρχει και η οδική ασφάλεια που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας της ζωής μας.

Advertisements

Related Posts

Ο James Bond κόβει το αλκοόλ
Ο James Bond κόβει το αλκοόλ
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Χάος στις αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω Brexit
Χάος στις αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω Brexit
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα!!!
Αρέσει σε %d bloggers: