Εντυπωσιακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με διαφορά 5,5 μονάδων μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ!!! 

Η συγκεκριμένη Δημοσκόπηση, προέρχεται από έγκυρη εταιρία όχι ελληνική όπως μας ενημέρωσε αξιόπιστη πηγή μας, χωρίς να μας δοθεί το όνομα της εταιρίας. Ουσιαστικά, πρόκειται περί αναλογιστικής βαρομετρικής μέτρηση επιρροής των κομμάτων, για την περίοδο 15/09 έως 15/10.

Διατηρώντας κάθε επιφύλαξη πάντα (αφού δεν πήραμε οι ίδιοι τα νούμερα), αλλά εκτιμώντας τα στοιχεία ως αξιόπιστα, σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα!

Αναλογιστική & Βαρομετρική Μέτρηση Κομμάτων Ελληνικής Επικράτειας Περίοδος : 15/09/2013 – 15/10/2013

ΣΥΡΙΖΑ 29,00 % + Νέα Δημοκρατία 23 ,50 % – Χρυσή Αυγή 10,50 % + Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,00 % + Κ.Κ.Ε. 6,50 % – ΠΑΣΟΚ 4,50 % – ΔΗΜ.ΑΡ. 2,40 % – ΛΑ.Ο.Σ. 1,90% + ΕΠΑΜ 1,80 % + Νέα Μέρα 1,80 % + Οικολόγοι Πράσινοι 1,70 % + Συμφωνία για την Ελλάδα 1,50 % + Χριστιανοδημοκρατικό κόμ 1,50 % + ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,20 % + Δημιουργία Ξανά 1,20% + λοιπά Κόμματα 2,00 % +

+ = Mε αυξητική τάση – = Με φθίνουσα τάση

1. Η μεγάλη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δεν μας εκπλήσσει. Είναι σύμφωνη με την εικόνα που έχουμε εμείς, και πολλοί άλλοι! Η ΝΔ, καταρρέει (τάση μείωσης) στην κοινωνία, και η εικόνα που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ είναι απλά ένα επιφανειακό φτιασίδομα!

2. Η Χ.Α., για εμάς είναι πάρα πολύ ψηλά, και η τάση είναι αυξητική! Παρά τις συλλήψεις, φαίνεται ότι αν δεν πολεμηθεί πολιτικά ο φασισμός, δεν γίνεται τίποτα.Μην ξεχνάμε για παράδειγμα, ότι τα ιδεολογήματα του ρατσισμού, του εθνικισμού, και του αντιαριστερισμού την ώρα που οδηγούσαν τους Χρυσαυγίτες στην ΓΑΔΑ, τα αναπαρήγαγαν οι Σαμαράς, Λαζαρίδης και Κρανιδιώτης!

3. Το 9%, των Αν. Ελλήνων είναι πολύ υψηλό, και έρχεται σε απόλυτη σύγκρουση με τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα “παπαγαλάκια”. Φαίνεται, ότι το κόμμα του Πάνου Καμμένου, έχοντας αυξητική τάση, κερδίζει την εμπιστοσύνη πολλών ψηφοφόρων.

4. Το ΠΑΣΟΚ, είναι γύρω στο 4% με τάση μείωσης….Τα πράγματα είναι απλά, μία κωλοτούμπα ακόμα (λ.χ., ψήφιση νέων μέτρων) , θα το φέρει εκτός κοινοβουλίου

5. Η ΔΗΜΑΡ, με κάτω από 3%, και με τάση περαιτέρω μείωσης, μένει οριστικά εκτός κοινοβουλίου, και ακόμα και η συμπόρευση με το κόμμα του Λοβέρδου, δεν εγγυάται ότι θα συγκεντρώσουν μαζί το απαιτούμενο ποσοστό για την είσοδο στην βουλή.

6. ΛΑΟΣ, Χριστιανοδημοκράτες, Δημιουργία Ξανά, πολύ μακριά από το 3%, αλλά φαίνεται να κερδίζουν από την πτώση της ΝΔ

7. Αξιόλογο το 1,8 για ΕΠΑΜ!

Με πληροφορίες από το blog Παρατηρητήριο (παρατηρούμε- σχολιάζουμε- αξιολογούμε)

Σε περίπτωση που έχετε ερωτηματικά γιατί τα παραπάνω είναι διαφορετικά από αυτά που βλεπετε σε αντίστοιχες δημοσκοπήσεις “Μεγάλων Καναλιών“, τότε δείτε και το σχετικό και θα σας φύγουν όλες πραγματικά οι απορίες: Η εξήγηση για το δημοσκοπικό μαγείρεμα…

Μήπως να ανοίξουμε εταιρία Δημοσκοπήσεων… τώρα που πουλάει το θέμα;

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Τα ύστερα του κόσμου έρχονται
Τα ύστερα του κόσμου έρχονται!!!
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Βγάλανε Συριζαία και την Όλγα Τρέμη
Βγάλανε Συριζαία και την Όλγα Τρέμη
Στον ΕΟΔΥ δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Στον ΕΟΔΥ δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Αρέσει σε %d bloggers: