Με τέρμα γκάζι το Ράλι Κρήτης μέσα στο Ηράκλειο, δείτε σποτ, ειδικές διαδρομές, ωράριο και συμμετοχές!!!

Με δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζεται να μας γεμίσει τα… “ντεπόζιτα” το φετινό EKO Racing 100 Rally Κρήτης!!! Ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του με σούπερ ειδική εντός Ηρακλείου!!!

EKO-Racing-100-Rally-Crete-2015-PosterΠολλές οι καινοτομίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τα τελευταία χρόνια και ο μηχανοκίνητος κόσμος της Κρήτης όχι απλά ακολουθεί τις τάσεις της “μόδας του ελληνικού motorsport”, αλλά μάλλον θέτει τις βάσεις και τα δεδομένα για το μέλλον του σπορ.

Απόδειξη… η μεγάλη προσπάθεια του ΑΟΚ με την ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την Περιφέρεια Κρήτης να κάνουν το πρώτο Ράλι Κρήτης με ειδική διαδρομή και συγκεκριμένα την σούπερ ειδική του αγώνα να… τρέχει εντός πόλης!!!

Πολύτιμη επίσης και η υποστήριξη του ΟΛΗ που στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κρήτης και του Ηρακλείου ειδικότερα…

rally-crete-2015-spot

Στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου λοιπόν αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου νωρίς το απόγευμα στις 17:00 τα πληρώματα του EKO Racing 100 Rally Κρήτης θα πάρουν εκκίνηση και ένα ακόμα συναρπαστικό Ράλι Κρήτης και συγκεκριμένα το 37ο θα ξεκινήσει, χαρίζοντας σε όλους τους λάτρεις των 4 τροχών και όχι μόνο πολλές συγκινήσεις…

EKO-Racing-100-Rally-Crete-2015-Super-Stage

Να θυμίσουμε ότι η πανηγυρική παρουσίαση όλων των πληρωμάτων θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:25 με τα αγωνιστικά να εισέρχονται αμέσως μετά στον ειδικό χώρο του Πάρκ Φερμέ όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Η συνέχεια φυσικά θα δοθεί με ακόμα περισσότερη δράση και συναρπαστικές μάχες στα βουνά της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου την Κυριακή 24 Μαΐου… με τον φετινό νικητή να ανεβαίνει στην ράμπα τερματισμού στην Πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής.

EKO-Racing-100-Rally-Crete-2015-2-day-Maps

Δείτε αναλυτικά τις ειδικές διαδρομές του EKO racing 100 Ράλι Κρήτης ακολουθώντας τους συνδέσμους: χάρτες και το ωράριο του αγώνα.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ της οργάνωσης στο βίντεο που ακολουθεί…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την σελίδα του αγώνα στο www.rallycrete.gr και στο www.proactionracing.com αλλά και στο facebook στο Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ – A.O.KRITIS και Proaction Motorsport Events

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally και είναι ο 3ος αγώνας του κυπέλλου ασφάλτου.

Στην συνέχεια δείτε και την λίστα με τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στο EKO racing 100 Ράλι Κρήτης

Δείτε στην συνέχεια τις προσβάσεις στις ειδικές διαδρομές καθώς και τις ώρες που θα κλείνουν οι ειδικές διαδρομές για το κοινό…

αλλά και μερικές χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή παρακολούθηση του αγώνα…

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
80 Best Rally Photos
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης
Σε ρυθμούς DRIFT και MDC το Λιμάνι Ηρακλείου!!!
Αρέσει σε %d bloggers: