Έρχεται το Driveclub για PS4

Το Driveclub θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PS4

Η Evolution Studios έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει το Driveclub ως launch-title για το PlayStation 4 για μεγάλο διάστημα, αλλά επιτέλους η εταιρεία είχε μία σημαντική ανακοίνωση, που δεν ήταν άλλη από την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου.

driveclub-Screen Shot

Η Sony έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι η σχεδόν ενός χρόνου καθυστέρηση οφειλόταν στο ότι η Evolution Studios χρειάστηκε να επανασχεδιάσει μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού ενώ κατά τη διαδικασία ανέλαβε νέος επικεφαλής στο τμήμα.

Σύμφωνα με τη Sony, το Driveclub είναι ένα “πειραγμένο” παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου όπου όλα όσα κάνετε στο δρόμο κερδίζουν ανταμοιβές για την ομάδα σας.

Νίκη δεν σημαίνει απαραίτητα να περάσετε πρώτοι τη γραμμή τερματισμού – κάθε πρόκληση σάς παρέχει τη δυνατότητα να κερδίσετε κάτι για τη λέσχη σας.

Το Driveclub έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά. Σκοπός είναι να αγωνίζεστε ο ένας για τον άλλο και να κερδίζετε ανταμοιβές μαζί. Και πάνω απ’ όλα, να μοιράζεστε την εμπειρία κάθε αγώνα.

Δημιουργεί έναν άρρηκτο σύνδεσμο με τους φίλους σας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε πάντα τις εμπειρίες σας, να στέλνετε και να λαμβάνετε προκλήσεις και να διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα τις επιδόσεις της ομάδας σας.

Driveclub

Η επιλογή της ημερομηνίας ίσως πάντως παίξει το ρόλο της στις πωλήσεις του παιχνιδιού, τουλάχιστον κατά το πρώτο διάστημα, αφού την ίδια περίοδο, όπως αναφέρει το insomnia.gr, περιμένουμε τα Alien: Isolation (7 Οκτωβρίου), Dragon Age: Inquisition (7 Οκτωβρίου), Middle-earth: Shadow of Mordor (7 Οκτωβρίου), Slylanders: Trap Team (10 Οκτωβρίου) και Batman: Arkham Knight (14 Οκτωβρίου).

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”DRIVECLUB Release Date Trailer Exclusive to PS4″ lightbox=”true” title=”DRIVECLUB Release Date Trailer Exclusive to PS4″ url=”https://www.youtube.com/watch?v=ny3JYGXCmFg”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό
Κάμερες πιάνουν όσους οδηγούν με κινητό
Η αφηρημάδα στην οδήγηση από κινητά και sms
Η αφηρημάδα στην οδήγηση από κινητά και sms
Γιατί χαμηλώνουμε την μουσική στο αυτοκίνητο
Γιατί χαμηλώνουμε την μουσική στο αυτοκίνητο;
To βραβείο Red Dot design στο νέο Mazda3
To βραβείο Red Dot design στο νέο Mazda3
Αρέσει σε %d bloggers: