Με όνομα αιλουροειδούς και τιμή πάπιας, ο νέος «πάνθηρας» της Daytona…

Ο «πάνθηρας» είναι η νέα μοτοσικλέτα της Daytona και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση καθημερινής μετακίνησης. Με sport εμφάνιση στόχο έχει να προσελκύσει όσους θέλουν να περάσουν από τα παπιά και τα scooter σε μία «κανονική» μοτοσυκλέτα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του πάνθηρα είναι η δύναμή του. Το Panther 125 διαθέτει ένα σύγχρονο κινητήρα που αποδίδει μέγιστη ισχύ 12PS στις 8.000 στροφές και μέγιστη ροπή 11,30 Nm στις 6.500 στροφές.

Πρόκειται για έναν μονοκύλινδρο, τετράχρονο, αερόψυκτο κινητήρα με κιβώτιο 5 σχέσεων. Η αυτονομία είναι από τα ατού του, χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ (15L) αλλά και τη χαμηλή κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 2,1 L / 100 Km με οικονομική οδήγηση.

Παρά το όνομα αιλουροειδούς, ο πάνθηρας της Daytona, είναι εξαιρετικά φιλικός στη χρήση. Η ευελιξία και η ευκολία χειρισμού καθώς και η άνεση αποτελούν τις βασικές του προτεραιότητες. Διαθέτει μεγάλη και αναπαυτική σέλα, διπλά αμορτισέρ πολλαπλών ρυθμίσεων και μεγάλους τροχούς (18” εμπρός – 17” πίσω) ώστε να μετατρέψουν την καθημερινή μετακίνηση σε παιχνίδι.

Daytona Panther 125

Με ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο και ισχυρά δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά μεγαλύτερων μοτοσυκλετών, αλλά και τις επιδόσεις τους σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά και το χρόνο ακινητοποίηση.

To Panther 125 παρά την όψη και αίσθηση μοτοσυκλέτας, έχει την τιμή «παπιού», μόλις 1.795 ευρώ.

Advertisements

Related Posts

Η νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC της KTM
Η νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC της KTM
Ενοικίαση δικύκλων ή παλιοσίδερων
Ενοικίαση δικύκλων ή παλιοσίδερων;
Ο πόλεμος των κόσμων
Ο πόλεμος των κόσμων…
Ο πόλεμος των κόσμων
Ο πόλεμος των κόσμων…
Αρέσει σε %d bloggers: