Τελικά ποιος τις έπινε τις ρακές;

Τελικά ποιος τις έπινε τις ρακές; Κανένα περιστατικό με ρακή αντί για σκιαγραφικό δεν έχει αναφερθεί στο Βενιζέλειο λέει η διοίκηση του Νοσοκομείου…

Απάντηση για το απίστευτο περιστατικό που καταγγέλλεται ότι έλαβε χώρα στο Βενιζέλειο με τη χρήση ρακής, αντί για σκιαγραφικού έδωσε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, στην οποία δηλώνει πλήρη άγνοια για τα όσα φέρονται να έχουν συμβεί στο εν λόγω νοσοκομείο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

“Η διοίκηση του ΠαΓΝΗ-Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» δεν έχει λάβει έως τώρα καμία σχετική καταγγελία.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η διοίκηση έχει ήδη ζητήσει από την Ιατρική Υπηρεσία του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», τη διερεύνηση του αναφερόμενου περιστατικού, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί από το προσωπικό του νοσοκομείου σε συνοδό και ασθενή.

Σημειώνουμε ότι, τα δύο νοσοκομεία εξυπηρετούν πάνω από 850,000 περιστατικά ετησίως και πραγματοποιούν τεράστιο αριθμό εξετάσεων, έχοντας πάντα σαν στόχο, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες”.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφημερίδα που… “αποκάλυψε” το εν λόγω περιστατικό αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι πληροφορίες της λένε ότι η διοίκηση ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου είναι ενήμερη για το θέμα παρά το γεγονός ότι αποφεύγει να κάνει σχετικές δηλώσεις… το οποίο προφανώς και έρχεται σε αντίθεση με την ανακοίνωση από την διοίκηση του νοσοκομείου.

Τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην “περίεργη” αυτή υπόθεση εμπλέκεται ρακή, το ποιος την έπινε όμως είναι προς… διερεύνηση!!! 

Σε τέτοιες εξετάσεις πάντως όταν απαιτείται η χορήγηση πόσιμου σκιαγραφικού και όχι ενδοφλέβιου, τότε αυτό δίνεται από τον ακτινολόγο με σαφείς οδηγίες, αλλά το νερό που χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις είναι νερό που έχει ήδη μαζί του ο ασθενής!!!

Online αποτελέσματα εξετάσεων από Βενιζέλειο

Το Βενιζέλειο νοσοκομείο είναι πολύ μπροστά!!!

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Θα πέσει χρήμα σε κρητικές επιχειρήσεις
Θα πέσει χρήμα σε κρητικές επιχειρήσεις
Αρέσει σε %d bloggers: