Πρώην καθαρίστρια χρέωσε το ΤΕΙ Κρήτης με τηλεφωνήματα σε αστρολόγους!!!

Πρώην καθαρίστρια χρέωσε το ΤΕΙ Κρήτης 2.270 ευρώ με τηλεφωνήματα σε αστρολόγους!!! Το Δικαστήριο Χανίων την αθώωσε!!!

Με χιλιάδες ευρώ επιβάρυνε το ΤΕΙ Κρήτης πρώην καθαρίστρια που στο παρελθόν τηλεφωνούσε σε αστρολόγους από τα τηλέφωνα του ιδρύματος. Σύμφωνα με το Flashnews, το ΤΕΙ είχε υποβάλει μήνυση κατά της συγκεκριμένης γυναίκας, όμως αυτή αθωώθηκε από το Δικαστήριο Χανίων, καθώς αποδείχτηκε πως δεν παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της Σχολής.

Το 2011, η πρώην καθαρίστρια, η οποία διέθετε αντικλείδια του Ιδρύματος, επισκεπτόταν παρανόμως τους εσωτερικούς χώρους τα Σαββατοκύριακα και τηλεφωνούσε σε έξι με επτά αστρολόγους κάθε φορά. Οι υπεύθυνοι της Σχολής σύντομα είδαν ότι οι λογαριασμοί στο παράρτημα των Χανίων ήταν ιδιαίτερα «φουσκωμένοι» και διαπίστωσαν πως οφείλονταν σε τηλεφωνήματα που έκανε μια πρώην καθαρίστρια που δεν είχε παραδώσει τα κλειδιά της.

Το ποσό με το οποίο επιβαρύνθηκε το ΤΕΙ έφτανε τα 2.270 ευρώ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη στα Δικαστήρια Χανίων χωρίς να εμφανιστεί η υπόδικος ούτε ο δικηγόρος της. Σύμφωνα με το Flashnews, το Δικαστήριο αθώωσε την γυναίκα, καθώς δεν ασχολήθηκε με το θέμα της διενέργειας των τηλεφωνημάτων, παρά μόνο για το εάν υπήρξε ενόχληση της λειτουργίας του ιδρύματος.

Μια ακόμα ότι να ναι απόφαση από την… τυφλή κυριολεκτικά δικαιοσύνη!!!

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης, Ευάγγελος Καπετανάκης, κάνει λόγο για «νομικό κενό», καθώς δεν καλύπτεται η παράνομη είσοδος σε δημόσιους φορείς.

Τελικά δεν μάθαμε και τι είπαν οι αστρολόγοι στην πρώην καθαρίστρια…

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: