Η γυναίκα που ετοιμάζεται να νοικοκυρέψει την Λότζια

Η γυναίκα που ετοιμάζεται να νοικοκυρέψει την Λότζια

Η γυναίκα που ετοιμάζεται να νοικοκυρέψει την Λότζια: Μια υψηλής αισθητικής και κουλτούρας υποψηφιότητα κατεβαίνει για τον Δήμο Ηρακλείου

Και πως να μην είναι υψηλής κουλτούρας, μιας και, η επίσημα πλέον υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, Λιάνα Σταρίδα, προέρχεται από τον χώρο της αρχαιολογίας, ενώ στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνεται και σπουδαίο συγγραφικό έργο.

Την ίδια στιγμή βέβαια στα συν θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι στην “πιάτσα” θεωρείται ως μια άριστη γνώστης των προβλημάτων της πολύπαθης πόλης του Ηρακλείου, κάτι το οποίο φανερώνεται και από την δράση και τις παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο το τελευταίο διάστημα.

Η κ. Σταρίδα που “κατεβαίνει” ως ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα της για τον Δήμο Ηρακλείου σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου  στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Άτριον» στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η κ. Σταρίδα θα εκθέσει τους λόγους που την ώθησαν στη απόφαση να συμμετάσχει ως ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου ενώ αναμένεται να ανακοινώσει και το όνομα του συνδυασμού της.

Η συνέντευξη τύπου θα είναι ανοιχτή για τους δημότες.

Η γυναίκα που ετοιμάζεται να νοικοκυρέψει την Λότζια

Αξίζει να αναφέρουμε, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι η Λιάνα Σταρίδα είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πιο συγκεκριμένα του Ιστορικού-Αρχαιολογικού τμήματος.

Ήταν υπεύθυνη πολλών ανασκαφικών ερευνών κι έχει κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίτανος την αρχαιολογικού ενδιαφέροντος σειρά για την πόλη του Ηρακλείου με γενικό τίτλο “Υπήρχε μια πόλη”.

Στη σειρά αυτή περιλαμβάνονται οι εξής τόμοι: “Το Μεγάλο Κάστρο”, “Συνοικίες-Δρόμοι-Πλατείες του Μεγάλου Κάστρου” και “Τα θρησκευτικά μνημεία του Μεγάλου Κάστρου”.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι κατά καιρούς διοργανώνει και δωρεάν ξεναγήσεις στην πόλη του Ηρακλείου και όσοι τυχεροί έχουν ακολουθήσει μια τέτοια “βόλτα” σίγουρα έχουν ερωτευτεί ακόμα περισσότερο την παλιά πόλη του Ηρακλείου, την ίδια στιγμή βέβαια που έχουν ανακαλύψει πολλές από τις άγνωστες πτυχές αυτής της πόλης…

Πως επισκευάζονται κανονικά οι λακκούβες;

Με πληροφορίες από inotos.gr, ntelogo.com

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ενίσχυση της ψυχικής υγείας στην Κρήτη
Ενίσχυση της ψυχικής υγείας στην Κρήτη
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: