Η Codemasters δίνει στην δημοσιότητα το trailer για την δεύτερη συνέχεια του GRID!!!

Στην ολοένα και αυξανόμενη αγορά των racing games, τίτλοι, όπως τα Gran Turismo, Need for Speed και Forza Motorsports, έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των φανατικών παικτών του συγκεκριμένου είδους.

Ωστόσο, το 2008 έκανε την εμφάνιση του το πρώτο GRID, παιχνίδι το οποίο συγκέντρωσε καλές κρητικές αλλά και εντυπωσιακά νούμερα αναφορικά με τις πωλήσεις του. Παράλληλα, και τα βραβεία που κατάφερε να αποσπάσει ήταν εξίσου σημαντικά και αξιοπρόσεχτα, όπως για παράδειγμα τα IGN’s Editors Choice Awards 2008 και Best Racing Game of 2008.

Μετά από αυτή την επιτυχία για τον πρώτο τίτλο του GRID οι άνθρωποι της Codemasters δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, αναπτύσσοντας και έναν δεύτερο τίτλο, προσθέτοντας μάλιστα και όλα εκείνα τα καλούδια που όχι μόνο θα κέρδιζαν, αλλά επίσης θα μάγευαν το συγκεκριμένο κοινό των racing games.

Έτσι, όπως βλέπουμε και στο trailer για το GRID 2 αυτοκίνητα όπως τα McLaren MP4-12C, Pagani Huayra και Ariel Atom είναι μερικά μόνο από τα supercars που κάνουν την εμφάνιση τους.

Grid-2-Codemasters

Οπότε δένουμε τις ζώνες μας και αναμένουμε… μέχρι τότε βέβαια πατάμε και το play στο βίντεο που ακολουθεί για να πάρουμε μια πρώτη γεύση…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”GRID 2 – Announcement Trailer” lightbox=”true” title=”GRID 2 – Announcement Trailer” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8yKCS8B6_SA”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Τι και πως οδηγούν οι γιατροί
Τι και πως οδηγούν οι γιατροί;
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame
Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame
Αρέσει σε %d bloggers: