Το νέο DS5 ποζάρει δίπλα στο υπέρ-ηχητικό αεροπλάνο της Concorde 

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία της Citroen συνεχίζει να χτίζει το ενδιαφέρον γύρω από το νέο DS5 high-riding hatchback και έτσι μετά από μια πρώτη σειρά από φωτογραφίες τύπου cinemagraph που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα δημοσιεύει ένα ακόμα σετ από artistic φωτογραφίες.

Αυτή την φορά το DS5 ποζάρει δίπλα από τα φτερά ενός εικονικού Concorde, το οποίο ήταν το πρώτο και το μοναδικό υπέρ-ηχητικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο.

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η φωτογράφιση έγινε από τον Laurent Nivalle, φωτογράφο από το τμήμα Styling της Citroën, στο αεροδρόμιο Le Bourget στην Γαλλία…

Σύμφωνα μάλιστα με την γαλλική φίρμα, αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία που υπάρχουν στο νέο DS5 είναι εμπνευσμένα από την σχεδίαση αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων και τους pilot-style διακόπτες πάνω από το κεφάλι του οδηγού, αλλά και το head-up display, όπως και την οροφή που είναι χωρισμένη σε 3 τμήματα φωτισμού.

Στην συνέχεια το νέο φωτογραφικό υλικό του Citroën DS5,

[dcs_ngg gid=”400″ width=”145″ height=”145″ count=”21″ bcolor=”#111111″ margin=”0px 0px 0px 0px”]

αλλά και το παλιότερο με τις φωτογραφίες τύπου cinemagraph, ανοίξτε τις και απολαύστε το νέο επίπεδο στην φωτογραφία, enjoy 🙂

[dcs_ngg gid=”401″ width=”115″ height=”115″ count=”21″ bcolor=”#111111″ margin=”0px 0px 0px 0px”]

Advertisements

Related Posts

Αποχωρεί από το Ιράν η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία
Αποχωρεί από το Ιράν η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία
Οι top 10 επιλογές στην αγορά αυτοκινήτου το 2017
Κορυφαία ελαστικά παντός καιρού της Goodyear
Τα μοντέλα της Nissan στην Αυτοκίνηση 2017
Αρέσει σε %d bloggers: