Το νέο Sedan της Chevrolet θα κυκλοφορήσει με μεγάλη γκάμα κινητήρων και σε περισσότερες από 100 αγορές… 

Το νέο μοντέλο της Chevrolet Malibu εμφανίζεται αυτές τις ημέρες στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Shanghai αλλά και στο αντίστοιχο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Νέα Υόρκη, όπου κάνει την επίσημη πρεμιέρα του. Η αυτοκινητοβιομηχανία από τις ΗΠΑ έχει στα σχέδια της να λανσάρει το νέο της Sedan σε περισσότερες από 100 αγορές αυτοκινήτου παγκοσμίως, ενώ μεγάλη θα είναι και η γκάμα στα κινητήρια σύνολα που θα συνοδεύουν το Chevrolet Malibu. Επιπλέον, σύμφωνα και με τους υπεύθυνους της αυτοκινητοβιομηχανίας, με το Malibu, η Chevrolet στοχεύει στον διπλασιασμό των πωλήσεων της στην Κίνα μέχρι και το 2015.

Chevrolet-Malibu_2013Στην αγορά της Αμερικής το Malibu αρχικά θα κυκλοφορήσει με ένα μοτέρ 4 κυλίνδρων και χωρητικότητας 2,5 λίτρων, τεχνολογίας ecotec και άμεσου ψεκασμού και την απόδοση του να αγγίζει τους 190 ίππους και την ροπή του τα 245 Nm. Το συγκεκριμένο μοτέρ θα συνοδεύεται και από ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ενώ στην αγορά της Κίνας η Chevrolet θα λανσάρει το Malibu με δύο κινητήρες έναν με χωρητικότητα 2 λίτρων και έναν με χωρητικότητα 2,4 λίτρων. Και τα δύο αυτά κινητήρια σύνολα θα συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιά θα είναι τα νούμερα που θα συνοδεύουν την απόδοση τους. Επιπλέον, η Chevrolet θα λανσάρει το Malibu σε κάποιες χώρες με κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων και χρήση υπέρ-τροφοδότησης.

Βέβαια, οι επιλογές για τα κινητήρια σύνολα που θα συνοδεύουν το Malibu δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με την Chevrolet, στα κινητήρια σύνολα του Malibu περιλαμβάνονται συνολικά 10 διαφορετικά μοτέρ, τόσο με 4, όσο και με 6 κυλίνδρους. Ενώ και το καύσιμο σίγουρα θα αποτελέσει στοιχείο διάκρισης ανάμεσα στα διαφορετικά κινητήρια σύνολα, βενζίνη, πετρέλαιο αλλά και υγραέριο LPG, θα είναι τα καύσιμα που θα χρησιμοποιεί το Malibu. Τα 10 διαφορετικά μοτέρ θα συνοδεύονται τόσο από μηχανικά, όσο και από αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

[dcs_ngg gid=”101″ width=”70″ height=”70″ count=”21″ bcolor=”#111111″ margin=”0px 0px 0px 0px”]

Chevrolet-Malibu_2013Εξωτερικά, το Malibu σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, μιας και η συνολική του σχεδίαση είναι ιδιαίτερα δυναμική και με σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα θυμίζουν κάτι από την νέα Camaro. Η Chevrolet υπόσχεται κορυφαίο αεροδυναμικό συντελεστή για το Malibu, ο οποίος μάλιστα θα πλησιάζει αυτόν του ηλεκτρικού Volt.

Εσωτερικά, τα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι ιδιαίτερα πλούσια, ενώ και τα επίπεδα πρακτικότητας και άνεσης επίσης αρκετά υψηλά. Χαρακτηριστικός είναι μάλιστα και ο κρυφός αποθηκευτικός χώρος πίσω από την οθόνη ψυχαγωγίας Mylink στην κεντρική κονσόλα.

Chevrolet-Malibu_2013Τέλος να αναφέρουμε ότι η Chevrolet θα λανσάρει το νέο της sedan μοντέλο σε 10 χρώματα για το εξωτερικό και 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για το εσωτερικό του, ενώ τα διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού θα είναι 3, τα LS, LT και LTZ. Το Chevrolet Malibu αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνιση του στις αγορές της Αμερικής στις αρχές του 2012.

Δείτε και το πρώτο επίσημο βίντεο για το νέο Chevrolet Malibu

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Chevrolet Malibu” lightbox=”true” title=”Chevrolet Malibu” url=”http://www.youtube.com/watch?v=2m-oDWVLOu0&feature=player_embedded#at=46″]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα!!!
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
Το όχημα της αποκάλυψης
Το όχημα της αποκάλυψης
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
Αρέσει σε %d bloggers: