Η διάδοχος της θρυλικής Veyron, η νέα Bugatti Chiron, θα είναι πιο γρήγορη και από μονοθέσιο Formula 1…

Παρά το γεγονός ότι η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά η Bugatti Chiron απέχει μερικές μόνο εβδομάδες, ωστόσο, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με το… “πόσα θα πιάνει” το γαλλικό supercar συγκεντρώνουν, όπως ήταν άλλωστε και αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ειδικού τύπου και των απανταχού φανατικών της ταχύτητας…

Σύμφωνα λοιπόν με το τσέχικο περιοδικό ProDriver που ισχυρίζεται πως απέκτησε πρόσβαση σε επίσημα στοιχεία σχετικά με τη διάδοχο της θρυλικής Veyron, η τελική ταχύτητα που θα αναπτύσσει το νέο supercar θα φτάνει τα 467 χιλιόμετρα την ώρα, σε ένα ταχύμετρο που θα φτάνει τα 500 χιλιόμετρα την ώρα, διευκρινίζοντας πως θα μπορεί να πιάσει τα πρώτα 100χλμ από στάση σε χρόνο μόλις 2,2secs!

Το διθέσιο όχημα θα έχει ιπποδύναμη 1.500 ίππων ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ProDriver, θα παίρνει ώθηση από W16 8λιτρο κινητήρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο “ό,τι αξίζει κοστίζει”. Γι’ αυτό κι όπως ισχυρίζεται το περιοδικό το κόστος του supercar ή μάλλον καλύτερα hypercar θα ξεκινά από την τιμή των 2 εκατ. ευρώ.

Βέβαια το τεράστιο κόστος κτίσης του δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο στις πωλήσεις μιας και μέχρι στιγμής έχουν ήδη δοθεί 130 προπαραγγελίες παρόλο που η εταιρεία έχει διευκρινίσει πως θα κατασκευάζει 100 αυτοκίνητα το έτος για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Related Posts

10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα!!!
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Αρέσει σε %d bloggers: