Αυτές είναι κληρονομιές!!!

Βρήκε χρυσάφι αξίας 3,5 εκατ. στο σπίτι που κληρονόμησε!!!

Πολύ πλουσιότερος από ό,τι φανταζόταν όταν κληρονομούσε ένα σπίτι από συγγενή του που απεβίωσε, έγινε ένας άνδρας στη Νορμανδία της Γαλλίας.

Ο άνδρας ανακάλυψε στο εσωτερικό του σπιτιού σχεδόν 100 κιλά χρυσού, αξίας άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αν και, λόγω του φόρου κληρονομιάς που ανέρχεται σε 45% στη Γαλλία, εισέπραξε περίπου τα μισά.

Ο «θησαυρός» ήταν κρυμμένος κάτω από έπιπλα, μέσα σε στοίβες με ασπρόρουχα, στην τουαλέτα, ακόμη και μέσα στο κουτί ενός μπουκαλιού ουίσκι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το πρώτο «στοιχείο» του θησαυρού που ανακάλυψε ο κληρονόμος, ενώ καθάριζε το σπίτι, ήταν ένα τενεκεδένιο κουτί με χρυσά νομίσματα, κάτω από ένα έπιπλο.

Εν συνεχεία, ψάχνοντας και στο υπόλοιπο σπίτι, εντόπισε 5.000 χρυσά νομίσματα, δύο ράβδους χρυσού βάρους 12 κιλών, αλλά και 37 μικρότερες ράβδους, βάρους ενός κιλού η καθεμία.

Το χρυσάφι, το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία πριν από λίγες ημέρες, είχε αγοραστεί νόμιμα τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όλα τα σχετικά πιστοποιητικά.

info: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisements

Related Posts

Που σπουδάζουν οι καλοί μηχανικοί Η/Υ
Που σπουδάζουν οι καλοί μηχανικοί Η/Υ;
Στο μολύβι η συνταγή της μάθησης
Στο μολύβι η συνταγή της μάθησης
Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία
Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία
Πως μπορεί να μας βλάψει το GPS του κινητού
Πως μπορεί να μας βλάψει το GPS του κινητού;
Αρέσει σε %d bloggers: