Μετά τον πρόσφατο γάμο Audi-Ducati πολλά είναι τα σενάρια για μοτοσικλέτα από την Audi… 

Μετά την πρόσφατη κατάληξη της εξαγοράς της Ducati από την Audi, πολλά ακούγονται για τα σχέδια των Γερμανών να βγάλουν στην αγορά μια μοτοσυκλέτα «Audi», σχεδιασμένη και εξελιγμένη με τεχνογνωσία από το Borgo Panigale.

Απώτερος στόχος της Audi είναι να γίνει BMW στη θέση της BMW. Ήδη έχει περάσει τη Mercedes και έχει ανέβει στη θέση τον κατασκευαστών αυτοκινήτων πολυτελείας, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τους Βαυαρούς. H γερμανική φίρμα, τώρα θέλει να απλωθεί και στους δύο τροχούς. Μήπως όμως αντί μοτοσυκλέτας είναι σωστότερο να παρουσιάσει καταρχήν ένα scooter;

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, υπήρξαν κάποια σενάρια φαντασίας από κάποιους ανθρώπους της Ducati που μιλούσαν για την κατασκευή ενός super scooter. Μάλιστα είχαν αναφέρει ότι θα έπρεπε να έχει τέτοια χαρακτηριστικά που να διακρίνεται αμέσως η καταγωγή του.

Τώρα προφανώς είναι η ώρα του, όχι όμως με το λογότυπο της Ducati, αλλά με αυτό της Audi. Ο σχεδιαστής Oberdan Bezzi ο οποίος παλιότερα είχε παραδώσει την δική του ιδέα για το Ducati Desmoscooter, ανανέωσε τα σχέδιά του, αποτυπώνοντας πάνω του τους τέσσερις εν σειρά τεμνόμενους κύκλους της Audi.

DUCATI849SCOOTSTERAudiscooter

Το εν λόγω σκούτερ θα αποτελέσει άμεσο ανταγωνιστή των BMWC600 Sport, Yamaha TMAX 530 και του εντυπωσιακού Aprilia SRV 850. Για να δούμε τι θα δούμε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον…

Advertisements

Related Posts

Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Γκαζιάρης Μητροπολίτης με AMG 612 ίππων
Γκαζιάρης Μητροπολίτης με AMG 612 ίππων
Τι και πως οδηγούν οι γιατροί
Τι και πως οδηγούν οι γιατροί;
Χάος στις αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω Brexit
Χάος στις αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω Brexit
Αρέσει σε %d bloggers: