Μια κόντρα ανάμεσα στο παλιό και το νέο με μονομάχους τα Audi S3 και Sport Quattro!!! Το 1983 το Audi Sport Quattro ήταν ένα από τα πιο προηγμένα μοντέλα που μπορούσε να αγοράσει κανείς. Κατασκευάστηκε σε ελάχιστα κομμάτια, ήταν πανάκριβο και οι 306 ίπποι του μυθικοί για την εποχή.

Σήμερα το Audi S3 αποδίδει μόλις 6 άλογα λιγότερα, 300 δηλαδή, είναι “σχετικά” προσιτό οικονομικά (από 42.700 με απόσυρση) και έχει να επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις, όπως για παράδειγμα το 0-100 που έρχεται σε 5,1secs.

Το θέμα είναι τι γίνεται όταν υπάρχει μια κόντρα ανάμεσα στο παλιό και το νέο; Οι απαντήσεις δίνονται στην κόντρα Audi S3 και Sport Quattro σε μια παλιά ειδική διαδρομή του Ράλι San Remo.

Ποιος θα είναι ο νικητής;

Το θρυλικό Sport quattro με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο, τα μηχανικά μπλοκέ και τον Stig Blomqvist πίσω από το τιμόνι του που τότε είχε μεγαλουργήσει με την αγωνιστική του έκδοση ή το high tech S3 με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, τον ηλεκτρο-υδραυλικό Haldex και τον Hermann J. Mueller;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Audi S3 vs Sport Quattro” lightbox=”true” title=”Audi S3 vs Sport Quattro” url=”https://www.youtube.com/watch?v=o6wHrpKqERo&feature=player_embedded”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
Νομίζεις ότι είναι ένα απλό αυτοκίνητο
Νομίζεις ότι είναι ένα απλό αυτοκίνητο;
Τα ταμπλό αυτοκινήτων στο μέλλον
Τα ταμπλό αυτοκινήτων στο μέλλον
Η αφηρημάδα στην οδήγηση από κινητά και sms
Η αφηρημάδα στην οδήγηση από κινητά και sms
Αρέσει σε %d bloggers: