Ένα βελτιωμένο Audi Quattro 850 ίππων στην διαδρομή του Isle of Man, δείτε το βίντεο…

Το Audi Quattro, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα ράλι όλων των εποχών τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις.

Το 1985, όταν η Audi παρουσίασε το αγωνιστικό Quattro δεύτερης γενιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ήταν το Game Over του ανταγωνισμού της κατηγορίας Group B καθώς δεν υπήρχε ομάδα για να το αντιμετωπίσει.

Το Audi Quattro με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.1 λίτρων με τους 444 ίππους πήρε 23 νίκες, δύο πρωταθλήματα WRC και δύο δεύτερες θέσεις στο WRC.

Όλα αυτά το παρελθόν. Να περάσουμε τώρα στο σήμερα.

Η ΚΕΜ Racing αποφάσισε ότι το μόνο λογικό πράγμα που μπορεί να κάνει θα ήταν να διπλασιαστεί σχεδόν την ιπποδύναμη του. Και το έκανε. Το Quattro έγινε “απίστευτα γρήγορο αυτοκίνητο” φτάνοντας τους 850 ίππους!!!

Στη συνέχεια δυναμώστε τα ηχεία και παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο τον Keith Edwards με το 850 ίππων Audi Quattro Sport ‘Pikes Peak’ που αναβάθμισε η KEM Racing στην ανάβαση Isle of Man...

 [dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”850bhp Audi Quattro Sport Pikes Peak with KEM Racing on the Isle of Man” lightbox=”true” title=”850bhp Audi Quattro Sport Pikes Peak with KEM Racing on the Isle of Man” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nl3BSdI2Rfw”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων
Πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων;
Παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC 2018 ο Οζιέ
Παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC 2018 ο Οζιέ
Όλο το αγωνιστικό τριήμερο Formula 1 στην ΕΡΤ
Όλο το αγωνιστικό τριήμερο Formula 1 στην ΕΡΤ
Πρόστιμο 800 εκ. ευρώ στην Audi για το dieselgate
Πρόστιμο 800 εκ. ευρώ στην Audi για το dieselgate
Αρέσει σε %d bloggers: