Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Ρονάλντο!!!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που κατηγορείται για φοροδιαφυγή αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την φορολογική του δήλωση, τα νούμερα της οποίας σοκάρουν!!!

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν έχει αποκρύψει τα τεράστια εισοδήματά του, έδωσε στη δημοσιότητα τη φορολογική δήλωσή του.

Συγκεκριμένα η εταιρεία που τον εκπροσωπεί παρουσίασε στοιχεία, τα οποία αναφέρουν ότι το 2015 δήλωσε εισόδημα 227,3 εκατ. ευρώ, ενώ η συγκεκριμένη φορολογική δήλωση έχει κατατεθεί και στις ισπανικές αρχές.

Το έγγραφο αποδεικνύει πως ο Ρονάλντο δήλωσε εισοδήματα 23,5 εκατ. ευρω εντός Ισπανίας και άλλα 203,7 εκατ. ευρώ, που τα κέρδισε από δραστηριότητες εκτός. Πρόσφατα πάντως, ο άσος της Ρεάλ κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε 150 εκατ. ευρώ μέσω των Παρθένων Νήσων.

christiano-ronaldo-forologiki-dilosi«Ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εφορία από την αρχή της καριέρας του σε όσες χώρες έχει εργαστεί και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις αρχές. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν αποδείξεις ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι εκπρόσωποί του συνεργάζονται με τις αρχές στο πνεύμα της διαφάνειας και της νομιμότητας», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που εκπροσωπεί τον 31χρονο σούπερ σταρ.

Advertisements

Related Posts

Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: