Απόσυρση από την Citroen

Η Citroen θέτει σε ισχύ το μέτρο της απόσυρσης, μόνο για τον Απρίλιο…

Green Bonus ΑπόσυρσηςΕδώ και μήνες η κυβέρνηση έχει σταματήσει το μέτρο της απόσυρσης, ωστόσο δεν είναι λίγες οι εταιρείες αυτοκινήτων που το έχουν θέσει σε εφαρμογή από μόνες τους, για να αντιμετωπίσουν τις ήδη πεσμένες πωλήσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Μια από αυτές τις εταιρίες και η Citroen, μόνο για τον μήνα Απρίλιο εφαρμόζει μια εμπορική πολιτική που ονομάζει «Green Bonus Απόσυρσης».

Citroen Green BonusΣύμφωνα μ’ αυτό το εμπορικό πρόγραμμα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποσύρει το παλιό του αυτοκίνητο και στην συνέχεια με το πιστοποιητικό που θα πάρει να αγοράσει ένα καινούριο Citroen –επιβατικό αλλά και επαγγελματικό- με έκπτωση 2500ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο.

Η έκπτωση των 2.500 ευρώ ισχύει για τα C2, C3 1.1, C3 Picasso, C4, C4 Picasso (5D&7D), Xsara Picasso, C5 1.6 Turbo, 1.8 2.0, Nemo, Berlingo, Jumpy και Jumper. Έκπτωση έχει και το ολοκαίνουργιο C3, η οποία ανέρχεται στα 1.000 ευρώ. Επιπλέον, έκπτωση ισχύει στην περίπτωση πληρωμής τοις μετρητοίς και για τα μοντέλα, C3 & C4 Hatchback (έκπτωση 300 €), C4 Coupe (έκπτωση 700 €) και Grand C4 Picasso 7D (έκπτωση 500 €).

Related Posts

Η αλήθεια για τον Νέμο
Η αλήθεια για τον Νέμο
Αποχωρεί από το Ιράν η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία
Αποχωρεί από το Ιράν η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία
Τι παίζει με το τροπικό ψάρι Νέμο
Τι παίζει με το τροπικό ψάρι Νέμο;
Οι top 10 επιλογές στην αγορά αυτοκινήτου το 2017
Αρέσει σε %d bloggers: