Απίστευτο νέο περιστατικό λογοκρισίας στο διαδίκτυο!!!

Εξαφανίστηκαν οι σελίδες του Jo Di Graphics από το διαδίκτυο μετά από σατυρικό poster για Χατζηνικολάου – Μαρινάκη!

Δεν είναι διαθέσιμες σήμερα στο διαδίκτυο οι σελίδες του γνωστού γραφίστα Jo Di που σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα και τα κακώς κείμενα.

Δείτε περισσότερα στο #free_jodi

Η σελίδα jodigraphics.net, οι σελίδες σε facebook, twitter, youtube, google plus δεν είναι πια διαθέσιμες χωρίς καμία μέχρι αυτή την ώρα επίσημη αιτιολογία, όπως αναφέρει σχετικά και το left.gr.

Ενδεικτικά δείτε στην συνέχεια κάποιες δουλειές του Jo Di, τις οποίες να τονίσουμε ότι και εμείς έχουμε φιλοξενήσει στο cretadrive ουκ ολίγες φορές… μιας και μια εικόνα πάντα λέει όσα χίλιες λέξεις δεν μπορούν να εξηγήσουν και να μεταδώσουν!!!

jodigraphics-001 jodigraphics-002 jodigraphics-003 jodigraphics-004

Ορίστε και το… επίμαχο poster που μάλλον ενόχλησε!!!

poster-hatzinikolaou-marinakis

Η αλήθεια είναι πάντως ότι αν το συγκεκριμένο γραφικό ενόχλησε, κακώς ενόχλησε μιας και απευθύνεται, σατιρίζοντας με μοναδικό τρόπο αλλά ίσως και ξεπερνώντας κάποια όρια, κάποιους και συγκεκριμένα τον κ. Χατζηνικολάου ο οποίος και ο ίδιος υποστηρίζει την πολιτική σάτιρα και την ελευθερία της έκφρασης μιας και στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm φιλοξενούνται τέτοιες εκπομπές, σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει την Ελληνοφρένεια… και φυσικά είχαμε αντιδράσει με τα πρόστιμα που έτρωγε ο σταθμός αυτός από το ΕΣΡ τότε!!! Τώρα όμως τι άλλαξε;

Μπορεί βέβαια και η διαδικτυακή λογοκρισία στον Jo Di Graphics να είναι εντελώς τυχαία και άσχετη με την περίπτωση Χατζηνικολάου - Μαρινάκη, μιας και ο συγκεκριμένος blogger - γραφίστας ενοχλεί πολλούς με τα πολύ πετυχημένα σκίτσα του!!!

Την ίδια στιγμή που επίσης περιπτώσεις blogger όπως ο Jo Di Graphics αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο τρόπος που ενημερωνόμαστε πλέον έχει αλλάξει και δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές καλές εποχές των ΜΜΕ που συνοδεύονταν βέβαια και με τα έσοδα από τα αστρονομικά διαφημιστικά budgets.

Οι εποχές πλέον άλλαξαν και... "εμείς είμαστε το μέσο" όπως γράφει και ο τίτλος σχετικού βιβλίου του Dan Gillmor που ασχολείται με την δημοσιογραφία του 21ου αιώνα!!!

Όπως και να χει όμως… ο καθένας είναι ελεύθερος, ακόμα τουλάχιστον, να βγάζει τα δικά του προσωπικά συμπεράσματα για τα επίσημα ΜΜΕ και τον τρόπο που λειτουργούν σε μια κοινωνία που ομολογουμένως χάνει λάδια από πολλές πλευρές και σε πολλούς τομείς… και κυρίως στην πολιτική ζωή και τις προεκτάσεις της!!!

Related Posts

Τους μπαγλάρωσαν επειδή έκαναν Yoga
Τους μπαγλάρωσαν επειδή έκαναν Yoga
Δώρο Μητσοτάκη στους Νοβάρτιστους
Δώρο Μητσοτάκη στους Νοβάρτιστους
Ξεπουλάνε και τα ασφαλιστικά χρέη στα Funds
Ξεπουλάνε και τα ασφαλιστικά χρέη στα Funds
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: