Ανακαλούνται 57 Suzuki Swift 1.2 στην ελληνική αγορά λόγω προβλήματος στο σύστημα ESP…

Πρόγραμμα ανάκλησης πραγματοποιείται στην ελληνική αγορά για Suzuki Swift 1.2 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή όπου δημοσιοποιούνται οι κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα μη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Η εθελοντική διορθωτική ενέργεια σύμφωνα με έγγραφη δήλωση του διανομέα της Suzuki στην Ελλάδα, αφορά 84 οχήματα, εκ των οποίων τα 57 έχουν παραδοθεί στους τελικούς ιδιοκτήτες τους που θα ειδοποιηθούν μέσω συστημένων επιστολών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για Swift με αριθμό πλαισίου από TSMNZA72S00174618 έως TSMNZA72S00176520 για το 3θυρο μοντέλο  και από TSMNZC72S00174568 έως TSMNZC72S00176598 για την 5θυρη έκδοση.

Όσον αφορά τους λόγους του προλητικού μέτρου σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στα προς ανάκληση αυτοκίνητα απαιτείται να ελεγχθεί ή να αντικατασταθεί η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του συστήματος ευστάθειας (ESP). Στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα και κάτω από εξαιρετικά ακραίες συνθήκες οδήγησης, είναι πιθανό η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του συστήματος ESP να αστοχήσει και έτσι τα συστήματα ESP/TCS/ABS να μην λειτουργήσουν κανονικά.

Ωστόσο όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση ακόμα και σε αυτή την εξαιρετικά ακραία περίπτωση, το σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου θα λειτουργήσει κανονικά.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 9988168.

Advertisements

Related Posts

Τέλος στο Suzuki Jimny στην Ευρώπη
Τέλος στο Suzuki Jimny στην Ευρώπη;
Ποιοι θα επιστρέψουν το επίδομα θέρμανσης
Ποιοι θα επιστρέψουν το επίδομα θέρμανσης;
Παράταση για αγορά πετρελαίου θέρμανσης
Παράταση για αγορά πετρελαίου θέρμανσης
Τέλος χρόνου για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης
Τέλος χρόνου για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης
Αρέσει σε %d bloggers: