Ενημερωθείτε για τα νέα ελαστικά της Bridgestone και επιλέξτε το ελαστικό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του οχήματος σας

Η Bridgestone, παραμένοντας συνεπής στη φιλοσοφία της και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, σας προσφέρει ποιοτικά ελαστικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Διότι η ασφάλειά μας παραμένει η κορυφαία προτεραιότητα για την γνωστή ιαπωνική φίρμα ελαστικών.

Στην συνέχεια ακολουθούν όλοι οι νέοι τύποι ελαστικών της γνωστής ιαπωνικής φίρμας, ενημερωθείτε και επιλέξτε το κατάλληλο ελαστικό για τις δικές σας απαιτήσεις αλλά και του οχήματος σας.

Turanza T001

Ανακαλύψτε ξανά τις συναρπαστικές πτυχές του ταξιδιού με τα ολοκαίνουργια Bridgestone Turanza T001, που εξασφαλίζουν μία πρωτοφανή ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια, την αναπαυτικότητα και τις φιλικές προς το περιβάλλον επιδόσεις. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή σας, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας.

Potenza Adrenalin RE002

Το νέο RE002 συντονίζει τον παλμό σας σε “αγωνιστικούς” ρυθμούς και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Το RE002 προσφέρει μοναδική ακρίβεια, σταθερότητα και έλεγχο στον χειρισμό σε όλα τα επίπεδα οδήγησης. Αξιοποιείστε την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σας, στην καθημερινή σας οδήγηση, καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Potenza S001

Ένα ελαστικό κατηγορίας υπέρ υψηλών επιδόσεων, με τεχνολογία αιχμής, που βασίζεται στην εμπειρία που αποκόμισε η Bridgestone από την πολυετή, επιτυχημένη πορεία της στην Formula 1. Ιδανικό για απαιτητικούς οδηγούς, που προτιμούν την σπορ οδήγηση και την ακρίβεια των χειρισμών στα όρια, σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Dueler H/P Sport

Για τους οδηγούς οχημάτων 4χ4 ή SUV, που επιθυμούν κορυφαίες επιδόσεις, σπορ κατηγορίας, σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Το D-Sport διαθέτει ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση, μεγάλη ελκτική ικανότητα και ελαχιστοποιημένη ανομοιόμορφη φθορά.

Battlax S20

MotoGP τεχνολογία για όλους! Το S20, το ελαστικό, που βγήκε νικητής στο απαιτητικότερο τεστ του Κέντρου Δοκιμών Motorrad, είναι τώρα στη διάθεσή σας. Το ολοκαίνουργιο hypersport ελαστικό, προσφέρει στους οδηγούς ενισχυμένο, σπορ χειρισμό και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις στροφές, χάρη στο νέο σχεδιασμό πέλματος και τον συνδυασμό κορυφαίων τεχνολογιών.

Advertisements

Related Posts

Έλεγχος στα ελαστικά
Έλεγχος στα ελαστικά
Έλεγχος στα ελαστικά
Έλεγχος στα ελαστικά
Έλεγχος στα ελαστικά
Έλεγχος στα ελαστικά
Πιο οικονομικά τα ελαστικά για χαμηλές ταχύτητες
Πιο οικονομικά τα ελαστικά για χαμηλές ταχύτητες
Αρέσει σε %d bloggers: