Η Easyjet στις χειρότερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου

Η startup “Airhelp” δίνει στη δημοσιότητα τις χειρότερες και καλύτερες αεροπορικές εταιρίες…

Η AirHelp, μια startup διεκδίκησης αποζημιώσεων για λογαριασμό επιβατών, αξιολόγησε πάνω από 30 αεροπορικές εταιρείες με κριτήρια την ποιότητα, τις επιδόσεις σε χρόνους και τις απαντήσεις σε αιτήσεις αποζημίωσης και έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους χειρότερους και τους καλύτερους.

Η εταιρεία αναφέρει πως “Τα αεροπορικά ταξίδια είναι κάτι περισσότερο από την τιμή του εισιτηρίου” και πως ο βαθμολογικός πίνακας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να προβλέψουν καλύτερα πώς θα τους αντιμετωπίσουν οι αεροπορικές εταιρείες σε περιπτώσεις όπως οι καθυστερήσεις, οι ακυρώσεις ή οι υπεράριθμες κρατήσεις θέσεων.

Την κορυφαία θέση μεταξύ των καλύτερων έλαβε η Qatar Airways, με την KLM Royal Dutch Airlines να είναι στη δεύτερη θέση.

Χειρότερος αερομεταφορέας αναδείχθηκε η Sata, μια μικρή αεροπορική εταιρεία με έδρα στις Αζόρες με τις πτήσεις της να είναι στην πλειοψηφία εσωτερικού.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο, κυρίως μεταξύ των βρετανικών μέσων, η κακή θέση της Easyjet η οποία είναι στην τελευταία δεκάδα καταλαμβάνοντας μάλιστα την δεύτερη θέση πριν το τέλος. Η Easyjet, όπως σημειώνει ο Independent, μεταφέρει περισσότερους επιβάτες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Virgin Atlantic, ένας άλλος αεροπορικός κολοσσός, καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος.

Οι πρώτες και καλύτερες της λίστας 1. Qatar Airways 2. KLM 3. Air Baltic 4. Air France 5. Lufthansa 6. Air Canada 7. Emirates 8. Croatia Airlines 9. British Airways 10. Finnair

Οι τελευταίες της λίστας 1. Norwegian Air Shuttle 2. Icelandair 3. Alitalia 4. Iberia 5. Aer Lingus 6. TAP Portugal 7. Swiss 8. Virgin Atlantic 9. easyJet 10. SATA

Advertisements

Related Posts

Η πραγματική οικονομία επιστρέφει στην κρίση
Η πραγματική οικονομία επιστρέφει στην κρίση;
Οι τύποι ανδρών που θέλουν οι γυναίκες
Οι τύποι ανδρών που θέλουν οι γυναίκες
Εξελίσσεται το φλερτ στο γραφείο σε σεξ
Εξελίσσεται το φλερτ στο γραφείο σε σεξ;
Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Αρέσει σε %d bloggers: