8χρόνο αγόρι τρακάρει την BMW της μαμάς!!!

Να γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ το 8χρόνο γιό σας μόνο του στο αυτοκίνητο σας, δείτε το βίντεο…

Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αγόρια είναι αγόρια σε ότι ηλικία κι αν βρίσκονται, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγουν να αφήνουν ένα παιδί μόνο του στο αυτοκίνητο με τα κλειδιά στην μίζα, γιατί πολύ απλά μπορεί από το αντρικό “ένστικτο” του να θέλει να δοκιμάσει τη “θέα” και όχι μόνο από το κάθισμα του οδηγού.

Κάτι τέτοιο συνέβη σε μια γειτονιά της Βοστώνης.

Ένα 8χρονο αγόρι από το Ντόρτσεστερ αφέθηκε χωρίς επιτήρηση μέσα σε μία BMW 328i, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.

Ο πιτσιρίκος περίμενε τη μητέρα του να τον πάει στο σχολείο, αλλά προφανώς αισθάνθηκε την ανάγκη να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα και να νιώσει λίγο “οδηγός”. ‘Έβαλε μπρος τη μηχανή και πάτησε το γκάζι. Η BMW έφυγε με όπισθεν από το δρόμο με ταχύτητα περίπου 50 χλμ/ώρα, πέρασε ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κατέληξε στην μπροστινή βεράντα του σπιτιού στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ενώ η βεράντα και το αυτοκίνητο είχαν σχεδόν καταστραφεί, ο μικρός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τραυματιστεί αλλά με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.

Στη συνέχεια παρακολουθείστε το ρεπορτάζ του Αμερικάνικου καναλιού CBS για να δείτε το κατόρθωμα του μικρού “κασκαντέρ”.

 

Advertisements

Related Posts

Μαζικές απολύσεις φέρνει η ηλεκτροκίνηση
Μαζικές απολύσεις φέρνει η ηλεκτροκίνηση
Γιατί η Audi καταργεί 9500 θέσεις εργασίας;
Αλλάζουν όλα στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία
Αλλάζουν όλα στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία
Στην Κίνα κρίνεται το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας
Στην Κίνα κρίνεται το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας
Αρέσει σε %d bloggers: