5 κόλπα για να φορτίσετε πιο γρήγορα το smartphone

5 κόλπα για να φορτίσετε πιο γρήγορα το smartphone

5 κόλπα για να φορτίσετε πιο γρήγορα το smartphone: Έξυπνα κόλπα για να μην περιμένετε πολύ κάθε φορά που θέλετε να φορτίσει το κινητό σας

Πράγματι είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά που θέλεις να ακούσεις λίγη μουσική, να χαζέψεις λίγο στο facebook ή το twitter και να μην έχεις μπαταρία στο smartphone… και το “πρόβλημα” βέβαια γίνεται ακόμα χειρότερο όταν πρέπει μετά να περιμένεις και κάμποση ώρα μέχρι η “έξυπνη” συσκευή σου φορτίσει!!!

Οπότε τα παρακάτω κόλπα πιστεύουμε ότι είναι αρκετά χρήσιμα αν δεν θέλετε να χάνετε χρόνο με την φόρτιση του κινητού σας.

5 κόλπα για να φορτίσετε πιο γρήγορα το smartphone

5. Μην φορτίζετε το κινητό σας στον υπολογιστή!

Από την θύρα του USB που χρησιμοποιείτε για να γεμίσετε την μπαταρία δεν περνάνε πολλά αμπέρ, και είναι λογικό αυτό, οπότε η ώρα που θα κάνετε για να γεμίσετε την μπαταρία θα πολλαπλασιαστεί.

4. Μην χρησιμοποιείτε φορτιστές απομιμήσεις!

Εκτός του ότι έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά ανάφλεξης αυτών των συσκευών, ο χρόνος που χρειάζεται για να γεμίσει η μπαταρία του κινητού σας από έναν τέτοιο φορτιστή, είναι πολύ περισσότερος από ότι από έναν… αυθεντικό.

3. Ίσως χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από την θήκη

Κοινώς πρέπει να διατηρείτε το τηλέφωνό σας δροσερό. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που έχουν τα κινητά τηλέφωνα, εξασθενούν σε συνθήκες ζέστης, οπότε όσο πιο «δροσερό» το τηλέφωνό σας, τόσο πιο γρήγορα θα φορτίσει! Οι κατασκευαστές παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα της θερμοκρασίας. Για παράδειγμα η Apple, προτείνει να έχουμε μόνιμα το τηλέφωνό μας σε … θερμοκρασία δωματίου για να δούμε μακροπρόθεσμα καλύτερα αποτελέσματα στην μπαταρία μας.

2. Δείτε ποιες εφαρμογές σας «τρώνε» την μπαταρία

Εντάξει, αυτό δεν είναι ακριβώς tip, αλλά αφού ελέγξετε (settings – battery) τις εφαρμογές που χρειάζονται πολύ μπαταρία από το κινητό σας, μπορείτε να τις διαγράψετε και να εγκαταστήσετε άλλες που θα χρειάζονται λιγότερη ενέργια για να κάνετε την δουλειά σας.

1. Bάλτε το κινητό σας σε Airplane Mode

Δεν θα λαμβάνετε κλήσεις, emails και μηνύματα, αλλά πραγματικά το κινητό σας θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα.

3 tips για την μπαταρία του smartphone σας

Advertisements

Related Posts

Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
emmiting-the-most-radiation
Ποια κινητά εκπέμπουν την περισσότερη ακτινοβολία;
Ακτινοβολία από Wi-Fi και τηλέφωνα
Ακτινοβολία από Wi-Fi και τηλέφωνα
Αρέσει σε %d bloggers: