3χρονο αγοράκι είχε περάσει 2 μέρες δίπλα στην νεκρή μητέρα του!!!

Ένα 3χρονο αγοράκι, πέρασε δυο ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του, όταν εκείνη υπέκυψε σε μια μοιραία κρίση άσθματος…

Η Lydia Macdonald έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη Σκωτία το 2014, ενώ ο 3χρονος γιος της Mason Martin ήταν μόνος μαζί της στο σπίτι.

Η καλύτερη φίλη της Jodi-Ann τη βρήκε με τα εισπνεόμενα στα χέρια της, όταν ο μικρός Mason της άνοιξε την πόρτα και της είπε «Δεν μπορώ να ξυπνήσω τη μαμά.

mhtera_agoraki_

Η μητέρα της Lydia Linda Macdonald μίλησε τώρα στην εφημερίδα Sun, σχεδόν τρία χρόνια μετά, για τον τραγικό θάνατο της κόρης της. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Mason ήταν μόνος μαζί της. Δεν έχω ιδέα τι σκεφτόταν ή τι περνούσε από το μυαλό του…» ανέφερε.

Ο Mason είχε ήδη χάσει τον πατέρα του από αιφνίδιο θάνατο, όταν ήταν μόλις 8 μηνών!!!

Τις δύο μέρες που έμεινε μόνος του έτρωγε ένα κομμάτι τυρί που βρήκε στο ψυγείο, ενώ όταν πια τον βρήκαν ήταν αφυδατωμένος.

Η Linda MacDonald ανέλαβε τη φροντίδα του εγγονού της μετά τον θάνατο της κόρης της.

«Ήταν τόσο δυνατή και ανεξάρτητη και το πέρασε αυτό και στον Mason. Εμείς τον ανατρέφουμε τώρα και κάθε μέρα του λέμε πως η μητέρα του είναι με τον μπαμπά του τα πιο λαμπερά αστέρια στον ουρανό…».

mhtera_agoraki_3

Πραγματικά συγκλονιστική ιστορία, από αυτές που σίγουρα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τα όποια καθημερινά προβλήματα που έχεις και να κάτσεις να αναλογιστείς πόσο σπουδαίο δώρο είναι η ζωή και η οικογένεια!!!

Advertisements

Related Posts

Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: