Το 33ο Ράλι Κρήτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι;

Σκέψεις για αναβάθμιση του Ράλι Κρήτης από το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι!!!

32o Rally ΚρήτηςΠιο συγκεκριμένα, χθες Τρίτη 29 Μαρτίου οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος στην οποία εκπροσωπούνται οι διοργανώτριες Λέσχες καθώς και της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων όπου εκπροσωπούνται ο Σ.Ο.Α.Α. και ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., συνεδρίασαν από κοινού με αντικείμενο το μέλλον του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Από την κοινή συνεδρίαση προέκυψαν τα εξής:

– Το ματαιωθέν Ράλλυ ΕΛΠΑ που προσμετρούσε ως δύο διαφορετικοί αγώνες στο πρωτάθλημα, θα αντικατασταθεί από δύο αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτου εκτός των Ράλλυ Κένταυρος και Ράλλυ ΔΕΘ, τα οποία ήδη προσμετρούν στο πρωτάθλημα από την προκήρυξη αυτού.

– Μειώνεται το μήκος των ειδικών διαδρομών των αγώνων του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ από 90-100 χλμ., σε 60-70 χλμ.

– Το παράβολο των αγώνων του πρωταθλήματος μειώνεται στην τιμή του αντίστοιχου των αγώνων που προσμετρούν στο Κύπελλο Ασφάλτου.

32o Rally ΚρήτηςΣτην επόμενη συνεδρίαση της ΕΘ.Ε.Π.Α. θα αποφασιστεί ποιοι από τους αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτου (Φίλιππος, Αχαιός, Κρήτης και Παλάδιο) θα είναι αυτοί που θα αναβαθμιστούν και θα προσμετρήσουν στο πρωτάθλημα του 2011, καθώς επίσης θα αποφασιστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής του Ολυμπιακού Ράλλυ το οποίο είχε αναβληθεί από τις 12-13 Μαρτίου…

Stay TUNED…

Related Posts

Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Δέκα χρόνια χωρίς Κόλιν ΜακΡέι και η Ford θυμάται…
80 Best Rally Photos
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης
Αρέσει σε %d bloggers: