Στην τελική ευθεία το 3ο Ιστορικό Σιρκουί Χανίων, από την ΣΙΠΑΚ…

3o-istoriko-cirquit-posterΛίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου, όπου όλοι οι λάτρεις των ιστορικών και κλασσικών μοντέλων αυτοκινήτου, αλλά και παράλληλα λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμα μοναδική εκδήλωση από την ΣΙΠΑΚ, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης και συγκεκριμένα το 3ο Ιστορικό Circuit Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από το Ιστορικό Σιρκουί του 1971 αλλά και την απόλυτα επιτυχημένη αναβίωση του, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι με το 2ο Ιστορικό Σιρκουί Χανίων, η λέσχη ΣΙΠΑΚ, επαναλαμβάνει και φέτος, αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου, την προσπάθεια της να φέρει τα ιστορικά και κλασσικά αυτοκίνητα ακόμα πιο κοντά στον κόσμο των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, χαρίζοντας στον κόσμο παράλληλα τις μοναδικές συγκινήσεις που μόνο ένας αγώνας πόλης μπορεί να προσφέρει.

3o-istoriko-circuit-hanion-mapΤο σκηνικό του 3ου Ιστορικού Σιρκουί θα είναι το κέντρο της πόλης των Χανίων, σε μια κυκλική χρονομετρημένη διαδρομή ακριβείας, η οποία θα διασχίζει τις οδούς:  Ελ. Βενιζέλου, Αν. Παπανδρέου, Πλατεία Δικαστηρίων, Σφακιανάκη και Στρ. Τζανακάκη. Οι παραπάνω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων κατά την διάρκεια του αγώνα. Μπορείτε να δείτε την διαδρομή αναλυτικότερα και στον διπλανό χάρτη του αγώνα. Η εκκίνηση στο πρώτο αυτοκίνητο θα δοθεί στις 11:30πμ και η διάρκεια του αγώνα αναμένεται να είναι δύο ώρες.

sipak-istoriko-sirkoui-xaniaΝα θυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ιστορικά αυτοκίνητα με έτος κατασκευής μέχρι και 31-12-1979. Συμμετοχές για αυτοκίνητα 1-1-80 μέχρι και 31-12-84 μόνο με κάρτα πιστοποίησης ιστορικούFIVA ή FIA. Λήξη συμμετοχών μέχρι και 30/03/2011 (έπειτα και από παράταση που δόθηκε από τους διοργανωτές). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε και στο τηλέφωνο: 2821079555, ή στο fax 2821079595 και στο κινητό6955-955515.

Τέλος, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα και από την ομάδα της ΣΙΠΑΚ στο facebook πατώντας στο: SIPAK – ΣΙΠΑΚ

Advertisements

Related Posts

Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Ετοιμάζουν “ιστορική” πορεία διαμαρτυρίας!!!
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης
Κλασσικά Αυτοκίνητα για playboys…
Αρέσει σε %d bloggers: