Βίντεο από ιαπωνικό site μοτοσικλέτας παρουσιάζει το νέο Kawasaki Z 1000…

Πρόκειται όντως για το Kawasaki Z 1000 του 2014;! Το logo “Ζ” σίγουρα είναι το καινούργιο, ενώ και η προσέγγιση Sugomi, στάση αρπακτικού ζώου έτοιμου να ορμήσει, φαίνεται πως είναι στοιχεία για την προσέγγιση του μοντέλου του 2014.

Ο προβολέας βρίσκεται χαμηλότερα από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ η ουρά να δείχνει ανασηκωμένη, φανερώνοντας την άκρως επιθετική εμφάνιση του νέου Kawasaki.

Το νέο Ζ 1000 έρχεται με 2 απίθανες ψηφιακές οθόνες στα όργανα. Η μία είναι αποκλειστικά για τις στροφές του κινητήρα, και η άλλη για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Κάτι περισσότερο για την ώρα δεν γνωρίζουμε από πλευράς μηχανολογικών πληροφοριών, ωστόσο, η εμφάνιση του νέου Kawasaki Z 1000 φαίνεται πως έχει κλέψει την παράσταση.

Στην συνέχεια και το επίμαχο βίντεο από το ιαπωνικό site mr-bike.jp

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”2014 new Kawasaki Z1000 Sugomi” lightbox=”true” title=”2014 new Kawasaki Z1000 Sugomi” url=”http://www.youtube.com/watch?v=1-X30h9s1Vc#t=65″]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Ετοιμάζονται τα βενζινάδικα για εναλλακτικά καύσιμα
Ετοιμάζονται τα βενζινάδικα για εναλλακτικά καύσιμα
Περισσότερα data για όλους
Περισσότερα data για όλους
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb's
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb’s
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb's
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb’s
Αρέσει σε %d bloggers: