Έρχεται ο νέος μπόμπος της Honda

O απόγονος του θρυλικού Ζ-50 λέγεται MSX 125!!! 

Μπόμπος, Ζητάκι, Monkey (μαϊμού) στο εξωτερικό, είναι μερικά από τα ονόματα του Ζ-50, μιάς από τις πιο δημοφιλείς μοτοσυκλέτες της ιστορίας.

Μικρό, μοιάζει παιδικό αλλά δεν περιορίστηκε ποτέ στο παιδικό κοινό. Πρακτικά είναι για τη μοτοσυκλέτα ότι το Mini του Ισηγόνη  για τα αυτοκίνητα.

Το MSX 125, -Mini Street X-treme 125 – έρχεται να συνεχίσει την παράδοση αυτής της αυθεντικής μοτοσικλέτας ελεύθερου χρόνου.

Έχει τροχούς 12 ιντσών, κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και είναι αρκετά μικρό, παρέχει ευελιξία και δίνει την αίσθηση μεγάλης μοτοσικλέτας. Συνδυάζει χαρακτηριστικά κανονικής και μίνι μοτοσικλέτας δίνοντας μια ιδιαίτερη αίσθηση και στυλ. Fun διάθεση με σκληρό αλλά και αστικό χαρακτήρα. Θυμίζει όντως το θρυλικό Z.

Ο κινητήρας του MSX125 είναι ένας αποδοτικός 4χρονος με 125 κ.εκ. και ψεκασμό. Εξελιγμένος για χαμηλή κατανάλωση και πιο ομαλή απόδοση ροπής και ισχύος, συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων με συμπλέκτη.

Τα μηχανικά μέρη περιβάλλει ένα ανοικτό ατσάλινο πλαίσιο, ενώ η σέλα υποδέχεται και συνεπιβάτη. Το φωτιστικό σώμα θυμίζει τα μεγάλα CB, εμπρός φορά ανεστραμμένο πιρούνι, πίσω ανάρτηση με μονό αμορτισέρ, υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω και ζάντες αλουμινίου 12 ιντσών με φαρδιά ελαστικά χαμηλού προφίλ.

2013-Honda-MSX125-Release

Βγαίνει σε 3 χρωματισμούς, κόκκινο, κίτρινο και άσπρο και είναι διαθέσιμο ήδη και στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”2013 new Honda MSX125″ lightbox=”true” title=”2013 new Honda MSX125″ url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4SUJGuxgIeY”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Χάος στις αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω Brexit
Χάος στις αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω Brexit
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα!!!
Μεγάλη ανάκληση από Honda
Μεγάλη ανάκληση από Honda
Αρέσει σε %d bloggers: