Υπερθέαμα παγκοσμίου επιπέδου στο Gymkhana GRiD στον Μαραθώνα

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε χθες το Gymkhana GRiD στον Μαραθώνα, σήμερα ολοκληρώνεται με υπερθέαμα και μεγάλες μάχες!!!

Το GymkhanaGRiD δεν είναι ένας απλός αγώνας αυτοκινήτων. Δίνει την ευκαιρία στους fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, να δουν θεαματικά show και πολλά άλλα!

Οι αριστοτέχνες του είδους Ken Block & Peter Solberg έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Μαραθώνα, για να δώσουν ένα οδηγικό υπερθέαμα στους Έλληνες λάτρεις του είδους.

Μαζί τους ένα δυνατό lineup ξένων όπως οι Andreas Bakkerud, Dmitriy Illyuk, Riku Tahko, Steve «Baggsy» Biagioni, Shane Lynch, Luke Woodham και Buttsy Butler μαζί με πλήθος από τους καλύτερους Έλληνες και Κύπριους οδηγούς.

grid-greece-awd-top-16-solberg

Το format του αγώνα περιλαμβάνει δύο γύρους για κάθε οδηγό, ενώ τα ζευγάρια που θα τρέχουν μαζί προκύπτουν ύστερα από κλήρωση. Όταν ολοκληρωθούν και οι δύο γύροι, ο πιο αργός οδηγός θα αποκλειστεί, ενώ ο ταχύτερος θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οδηγοί από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη διαγωνιστεί για την θέση τους στον μεγάλο τελικό, ενώ ο Έλληνες που θα συμμετέχουν, προέκυψαν από τον προκριματικό γύρο που έγινε πριν λίγες ημέρες στο Λουτράκι.

Και εδώ τα ζευγάρια με τις μάχες…

top-16

Το Gymkhana GRiD στον Μαραθώνα ανοίγει για το κοινό στις 13:00 και η αυλαία θα πέσει στις 19:30.

Για να δούμε, στο τέλος της βραδιάς, ποιος θα καταφέρει να είναι ο άρχοντας του grid στο παιχνίδι του Ken Block… ο ίδιος ο Ken Block ή μήπως κάποιος άλλος;

grid-greece-awd-top-16-ken-block-1

Για περισσότερες πληροφορίες στο GymkhanaGRiD.com

Related Posts

Σφοδρή σύγκρουση σε πίστα αγώνων ταχύτητας
Σφοδρή σύγκρουση σε πίστα αγώνων ταχύτητας
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Τρομακτικό ατύχημα στην Φόρμουλα 3
Τρομακτικό ατύχημα στην Φόρμουλα 3
Δηλαδή τι θα βγάλει στην φόρα ο Ψινάκης
Δηλαδή τι θα βγάλει στην φόρα ο Ψινάκης;
Αρέσει σε %d bloggers: