Τι επιθυμεί ο υιός του Michael Schumacher για το 2017;

Αποφασισμένος να σκαρφαλώσει στην κορυφή του κόσμου είναι ο Μικ Σουμάχερ, γιος του επτά φορές πρωταθλητή κόσμου στην F1, Μίκαελ Σουμάχερ!!!

Αποφασισμένος να σκαρφαλώσει στην κορυφή του κόσμου είναι ο Μικ Σουμάχερ, γιος του επτά φορές πρωταθλητή κόσμου στην F1, Μίκαελ Σουμάχερ, που εξακολουθεί να δίνει μάχη μετά το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις πριν από τρία χρόνια.

Ο Μικ Σουμάχερ σημείωσε ικανοποιητική πρόοδο κατά τη διαδρομή του στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το 2017 θα συμμετάσχει στην F3 μετά από μια καλή σεζόν στο F4.


Ωστόσο, δεν κρύβει τις μεγάλες του φιλοδοξίες: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής της Formula 1, όπως και κάθε πιλότος», είπε στην εφημερίδα Bild.

«Η Formula 3 είναι το επόμενο βήμα για μένα και δεν μπορώ να περιμένω. Το έτος 2017 θα είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά τα στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων έχουν δείξει ότι το αυτοκίνητο είναι απολαυστικό στην οδήγηση. Αυτή είναι μία κατηγορία που όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν περάσει. Από την άποψη του επαγγελματισμού, είναι λίγο πιο κοντά στη Formula 1 και είναι λίγο πιο δύσκολη», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Είναι πασιφανές ότι ο νεαρός οδηγός, θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά τις επιτυχίες του πατέρα του Μίκαελ Σουμάχερ.

Related Posts

Ζεστό χρήμα για την μετάβαση στις οπτικές ίνες
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Κι όμως το σεξ έχει σχέση και με την μνήμη!!!
Τι κάνουν με τα χαλιά του ΙΚΕΑ στο Game of thrones;